Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
Membrii Shinee Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
Membrii Shinee Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
Membrii Shinee Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
Membrii Shinee Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
Membrii Shinee Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
Membrii Shinee Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
Membrii Shinee Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
Membrii Shinee Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
Membrii Shinee Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
Membrii Shinee 2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
Membrii Shinee 3bbba20198704d6011c4e3589d505918
Membrii Shinee Anigif1
Membrii Shinee Yo15510
4minute romania
Membrii Shinee Ukiss

Membrii Shinee 0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
Membrii Shinee Anigif Membrii Shinee Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
Membrii Shinee Untitled-1-2

Membrii Shinee

Go down 
+3
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
I`m Lucifer <3
YunHee^^최윤희
7 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeSat Nov 06, 2010 10:37 pm

# Lee Jinki (이진기), mai bine cunoscut prin Onew numele de scenă (온유) sa născut în oraşul de Gwangmyeong, Gyeonggi-do la 14 decembrie 1989 (1989-12-14) (20 de ani). Liderul, una dintre cele mai vechi vocalisti si membru al grupului, a fost descoperit la SM 2006 Academia de turnare. Onew colaborat cu Lee Hyun Ji, fost membru al proiectului de grup Banana Girl, pentru piesa "Vanilla Love" şi cu eticheta-mate, Jessica a Generation Girls ", pentru piesa" Il Nyeon Hu (un an mai târziu ) "(coreeană: 일년 后" (Un an mai târziu )").

# Kim Jonghyun (김종현), cunoscut sub numele de Jonghyun, este vocalistul principal în cadrul grupului. El a fost născut pe 08 aprilie 1990 (1990-04-08) (20 de ani) şi a crescut in Seul. El a fost descoperit la "Casting SM 2005, sistemul". Înainte de a debuta cu Shinee., Jonghyun a cântat un duet, "Având în vedere în mod greşit Love" (交错 的 爱), cu Zhang Liyin pentru albumul ei de debut chinez I Will.

# Kim Kibum (김기범), mai bine cunoscut prin numele de scenă-Key (키), este unul dintre rapperi si vocalisti în grup. El a fost născut la 23 septembrie 1991 (1991-09-23) (varsta de 19 ani ) şi a crescut în Daegu. El a fost un talentat apa varsity-schior la Dae Gu Young Shin Middle School. El a fost descoperit la "2005 SM National Tour Casting Audition" inainte de a debuta cu Shinee, Key a apărut în Super Junior's Wonder Boy MV ca in plus dansator. Cheie a fost prezentat în eticheta-mate Xiah lui solo "Xiahtic". În 2010 Key fost prezentate în piesa "치유 (vindecare)" de pe eticheta-colegii album TRAX mini primul "Trax Mini Album Volumul 1". Mai târziu , a fost de asemenea anunţat că Key ar avea un mic rol in Girls "Generaţia lui piesa" Hwaseongin Virus (Boys & Girls) "(coreeană:" 화성인 바이러스 (Boys & Girls)! "). pe album de studio, Oh.

# Choi Minho (최민호), cunoscut sub numele de Minho, este rapper celelalte din grup. El a fost născut la 09 decembrie 1991 (1991-12-09) (18 ani) şi a crescut în Incheon. El, de asemenea, direcţionează şi scrie rap in unele din piesele lor. El a fost descoperit în anul 2006 la S.M. Sistemul de turnare. Înainte de a debuta cu Shinee, Minho a fost model pentru Ha Sang Baek lui "Seoul Colectia F / W 08 - 09" în martie. El a apărut în video Girls "muzica lui Generation" Gee ". Minho este, de asemenea, un membru exprimate permanent în KBS's Dream Team Sezonul 2.

# Lee Taemin (이태민), cunoscut sub numele de Taemin, este dansatorul principal al grupului. El a fost născut pe 18 iulie 1993 (1993-07-18) (17 ani), si a crescut in Seul.. El este cel mai tanar membru al grupului. El a fost descoperit la "2005 SM Open Weekend Casting Audition". Taemin a debutat ca actor în sitcom-Taehee Hyegyo-Jihyun! (Coreeană: "태희 혜교 지현 이 !").
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Data de inscriere : 2010-12-11
Varsta : 28
Localizare : Pn

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 22, 2010 2:31 am

Deci .. inca cateva lucruri despre Jonghyun pe care nu le stiati :

- Jonghyun a declarat ca ar vrea ca primul lui sarut sa fie sub lumina becurilor de pe strada (un romantism realistic).
-.Jonghyun nu este apropiat de tatal lui pentru ca acesta nu este de acord cu cariera lui muzicala.
-Motto-ul lui Jonghyun in viata este "Sa fii intelegator din toate aspectele!".
-Jonghyun a spus ca Taemin doarme ca si cum ar fi mort. Adica se trezeste in pozitia in care a adormit.
-Jonghyun a ales argintiul ca culoare reprezentativa pentru Key.
-Cand SHINee joaca fotbal Jonghyun e cel mai slab jucator.
-.Lui Jonghyun ii plac filmele horror
-Jonghyun nu stie sa-mi exprime recunostinta foarte bine.
-Jonghyun nu stie sa mearga pe bicicleta.

Cred ca e dulce :)Pacat de treaba cu tatal lui ca el canta foarte bine =p~
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 22, 2010 8:36 am

:)) Taemin e ca mine, asa mi se intampla si mie :)))
Back to top Go down
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 22, 2010 10:49 am

off : Da..Tu . Dar eu ma foiesc toata noaptea . nu stau 30 de minute in o pozitie :))

Last edited by I`m Lucifer <3 on Tue Dec 28, 2010 12:46 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeThu Dec 23, 2010 2:32 am

off : Aseara m-am culcat intr-o pozitie si azi dimineata m-am trezit la fel hahaha ...

OK, acum lucruri despre care nu stiati despre Onew:
1. Cand a urcat pe scena pentru prima oara, avea foarte mari emotii. Chiar uitase versurile inainte sa urce, dar apoi si-a adus aminte ca parintii lui sunt alaturi de el, asteptand in sala sa-l vada. S-a uitat dupa ei, dupa care s-a calmat si a reusit big grin .
2. A fost cel mai bun in scoala fiind pe locul 2 din toata scoala, dar el nu se mandreste cu asta zicand ca fiecare are propriul lui stil de a invata.
3. Din cauza ca era curios dupa ce a auzit cum ca daca ti ceva greu pe piept vei avea o multime de vide si iluzii, a experimentat asta tinand in brate o cutie cand dorma, dar nu s-a intamplat nimic.
4. Idealul lui este o persoana cu caracter, personalitate buna, care este responsabila, sa stie sa gateasca, sa arate bine, mainile sa fie extrem de fine, iar cel mai important, sa fie o noona.
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

Data de inscriere : 2010-12-29
Localizare : Resitzaaa

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 7:18 am

Acum am observat ceva...desi mie imi plake de Jonghyun ,tipul de baiat potrivit pentru mine ar fi Onew:X:X:X:))))Shi eu knd m-am urcat prima oara pe o scena m-am incurcat la ultima strofa dar eu nu am mai continuat fiindca aveam emotzii prea mari shi eram destul de mika:)))bv luiii!!!!
Back to top Go down
http://ukiss-romania.forumz.ro/forum.ro
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 12:46 pm

Poti sa`l iei pe Onew ca nimeni nu se supara laugh Jonghyun`s mine love love love love
Back to top Go down
Aiko
New Star
New Star
Aiko

Data de inscriere : 2010-12-25

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 9:25 pm

hehe^.^ cu toate ca sunt eu key in trupa de dans .. al meu e Taemin <3 dancing dancing dancing dancing dancing dancing [TaeMin e luat ! cute ]
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 11:27 pm

Doamne, stiu cum este sa ai emotii pe scena, tre' sa stau pe scena in fiecare an O.o ... prima oara cand am urcat pe scena a fost in clasa I si nici nu realizam ce fac, adica, stateam in fata publicului si cantam fara sa-mi pese ce cant laugh , dar acum ca am crescut am inceput sa am niste emotii, chiar la recitalul trecut cand am cantat cu formatia, ce emotii aveam, si nu stiam de ce, doar nu eram singura pe scena ... in fine ... app, Onew is mine tongue ! [Doamne, ma comport ca un copil mic hahaha ]
Back to top Go down
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeSun Jan 02, 2011 10:11 am

And .. cum spune si semnatura mea hehehe! Jonghyun e luat de I`m Lucifer , adica de mine hehehe! love it Deci back off girls laugh
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeMon Jan 03, 2011 8:30 am

Deci sa recapitulam.....

Taemin a al lui aiko!!
I'm Lucifer(am uitat cum te cheama):)) il are p jonghy:X:X
Yun Hee presupun k il are p Onew!!!

mie imi mai raman minho shi Key!Il iau p Minho:X:X
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeMon Jan 03, 2011 10:41 pm

smug Se pare ca avem o noua combinatie: YasMinho love ... A mai ramas Key... cine il ''aresteaza''? laugh
Back to top Go down
love_key
Designer
Designer
love_key

Data de inscriere : 2011-01-04
Varsta : 27
Localizare : galati romania

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 3:23 am

il iau eu pe key il ador :-*:-*
Back to top Go down
Aiko
New Star
New Star
Aiko

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 4:10 am

key este arestat scary
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 4:19 am

Adorrrr cum suna YasMinho!:)) Yumi Yumi [/n]
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 6:46 am

Gata, acum toti sunt oficial arestati de Team Shining Girls ^^ ehe! s.h.i.n. double e, S FIGHTING!!!

Love_Key, ai putea sa-ti deschizi un topic la Useri Noi si sa te prezinti acolo? Am muulte intrebari pregatite evil evil laugh evil laugh , thx!^^
Back to top Go down
Aiko
New Star
New Star
Aiko

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 6:47 am

Yun Hee mie imi place ca tu mereu ai intrebari ^^ dancing dancing
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 6:49 am

Ehehe ^^" ... asa sunt eu, mai curioasa de felul meu :-"
Back to top Go down
Aiko
New Star
New Star
Aiko

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 6:50 pm

dar este super dancing cute
Back to top Go down
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeThu Jul 14, 2011 1:44 am

laaa multiii aniii taaaeee surprised surprised surprised surprised surprised fanficuri cu taaae leeeegaal surprised surprised surprised scared ooo ooo ooo ooo ummm
our baaaby has grown wae
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeThu Jul 14, 2011 8:30 am

bai hahaha abia maine e ziua lui hahaha mai asteapta cateva ore cute
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Localizare : Tulcea

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeThu Jul 14, 2011 9:48 pm

Ziua lui Taemin nu era pe 18 ? thinking
Back to top Go down
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeFri Jul 15, 2011 12:04 am

^ cam da laugh surprised surprised surprised aveam impresia ca e pe 14
anyo
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeFri Jul 15, 2011 4:57 am

frate scuze hahaha
nu stiu de ce am avut impresia ca astazi este ziua lui hahaha
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Localizare : Tulcea

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitimeFri Jul 15, 2011 7:41 am

Hehe kyaa Si mie mi se intampla des ., dar curand am facut o pasiune pentru Taemin si imi amintisem brusc de ziua lui evil laugh waaaa Acum puteti sa spuneti ca ati fost primele care i'au spus ~la multi ani~ laugh hahaha
Back to top Go down
Sponsored content

Membrii Shinee Empty
PostSubject: Re: Membrii Shinee   Membrii Shinee Icon_minitime

Back to top Go down

Membrii Shinee
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» “Adultii” Minho si Key, membrii ai formatiei Shinee au postat noi poze pe contul me2day
» SHINee jonghyun solo - My Girls @ SHINee 1st Concert in Japan
» Membrii SS501