SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer?
3 posters
Author
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
Subject: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Wed Jan 12, 2011 12:33 am
A female Serbian singer by the name of Jelena Karleusa has been caught in a plagiarism controversy over her song, “Muskarac koji mrzi zene.”The song was first revealed on YouTube, and fans immediately discovered that it might be a plagiarized version of SHINee’s hit, “Lucifer.” The song rearranged and divided different parts of “Lucifer”, but kept the overall melody and beat in tact, making it more like a translated version of the exact same song.The problem lies in that the song is available for free download on the singer’s official homepage, leading many to exclaim that distributing a plagiarized song is an act damaging to the original composer.
Asta este melodia:
Tre' sa recunosc, seamana putin in unele faze ... dar nu cred in nici un caz ca au plagiat
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º Leader No.2
Mesaje : 1168 Data de inscriere : 2010-12-29 Varsta : 28 Localizare : Resitzaaa
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Wed Jan 12, 2011 4:21 am
Am mai auzit de aceasta cantaretza...chiar imi place foarte mult melodia ei INSOMNIA(am auzit cum ca shi asta ar fi plagiata)Dar niki eu nu cred ca a plagiat-o!:)
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Wed Jan 12, 2011 9:17 am
Astea-s numai zvonuri, nimeni n-a plagiat pe nimeni, este doar o pura coincideta, da, seamana, dar foarte putin ... cine a spus ca SHINee au plagiat, daca il voi intalni, va avea dea face cu mine si furia mea :strong:
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Thu Jan 13, 2011 4:45 am
Sunt de acord cu tine!!:)Va avea de-a face shi cu furia meah!:)
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Thu Jan 13, 2011 6:51 am
Iti dai seama ce scandal va iesi daca suntem noi doua? ... sarmanul, deja imi este mila de el cand ma gandesc de ce suntem in stare sa-i facem
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Thu Jan 13, 2011 7:20 am
Waiii sa stii!:)Cand e vorba de artisti Kpop si in special SHINee ne ieshim din pepeni:)))Saracul....sa nu-l lovim prea mult...nu vreau sa faca plangere la politie ca a fost batut de 2 fete!:)
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Thu Jan 13, 2011 7:27 am
tocmai de 2 fete ... il facem destul de mult de ras cu chestia asta ... vom aparea la Dan Senzationescu ... sa vezi ca-l iau la ture si pe Danuts .. vaaii ce ma enerveaza emisiunea lui de la ZERO TV ...
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Fri Jan 14, 2011 3:27 am
Woaiii si pe mine!! Tata il adora...nu pierde nici o emisiune
Il luam si il azvarlim in tomberon=)))
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Fri Jan 14, 2011 6:47 am
Da ca Tolea
Revenind la subiect, SHINee n-ar face in nici un caz asta, chiar daca seamana intre ele melodiile, nu au facut-o intetionat ... se mai intampla, ce sa facem daca mintile geniale gandesc la fel ?
Park Karen New Star
Mesaje : 68 Data de inscriere : 2011-01-04 Varsta : 28 Localizare : Romania, Galati
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Fri Jan 14, 2011 7:47 am
Hey hey fetelor...nu Shinee a plagiat melodia ei ci ea a plagiat'o pe a lu shinee ...Si seama chiar foarte foarte mult, de park ar fi aceasi melodie numai ca in sarba!!!
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer? Sat Jan 15, 2011 3:05 am
Serios? .... aaaa, da, chiar ^^" ... scuze, am inteles eu gresit T-T .. atunci, cum a indraznit sa plagieze melodia celor mai tari trupe coreene de baieti super simpatici cu voci minunate care sunt ca niste ingeri si cei mai buni din lume? ...
Sponsored content
Subject: Re: SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer?
SHINee’s “Lucifer” plagiarized by a Serbian singer?