| Dictionar coreean- roman | |
|
|
Author | Message |
---|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Dictionar coreean- roman Tue Jan 18, 2011 6:37 am | |
| Aici scriem toate cuvintele care le cunoastem si traducerea lor in romana [ si double posting este permis avand in vedere ca forumul este abia la inceput -_-'' ], eu una nu stiu prea multe, dar am sa scriu ce stiu ^^ : Sarang= Iubire Annyeong- haseyo= buna dimineata/ ziua/ seara isseoyo= sunt feicita Saranghe= te iubesc yeppeo= frumos Ei bine, asta-i tot ce stiu ^^", putin nu? ... ... ... nu stiu daca am scris bine, sunt abia la inceput, daca am scris ceva gresit, sa-mi spune-ti ^^... deci, astept sa puneti si voi cateceva
Last edited by YunHee^^최윤희 on Mon Feb 21, 2011 7:51 am; edited 1 time in total | |
|
| |
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º Leader No.2
Mesaje : 1168 Data de inscriere : 2010-12-29 Varsta : 28 Localizare : Resitzaaa
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Tue Jan 18, 2011 8:36 am | |
| Am sa pun si eu cateva cuvinte:))Imi pare rau daca le scriu gresita dar deasemenea sunt si eu al inceput:))
Ce faci?-Ottoshimnika? Multumesc-Kamsahamnida Imi pare rau-Sunguamida! Numele meu este-Chonun_____(numele) imnida!
Adjective: furios-hwaganayo suparat-seuppeoyo fericit-gippeoyo! :))
Deocamdata atat!:D | |
|
| |
Park Karen New Star
Mesaje : 68 Data de inscriere : 2011-01-04 Varsta : 28 Localizare : Romania, Galati
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Wed Jan 19, 2011 5:20 am | |
| Scuze- Mian haeyo Te plac- To ahe Sunt trist- Nan seulpeo haeyo Adevarat- Sasil/jinjja Cu placere- Chang maneyo . . . Pe parcurs o sa mai pun | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Thu Jan 20, 2011 5:01 am | |
| Ne- da Anio- nu hwanghol.hae- fermecator
... to be continued ^^" | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Mon Feb 21, 2011 7:40 am | |
| Conj Si- geurigo dar- geureona dar- hajiman deci- geuraeseo din cauza ca, pentru ca- ttaemune urmatorii- ieoseo oricum- amuri
Adv ~Timp~ cand- eonje acum- jigeum acum- ije atunci- geuttae odata- got candva- eonjenga niciodata- geyolko inca- ajik
~Locuri~ aici- eyogi acolo- geogi acolo- jeogi
~Frecventa~ intotdeauna- neul uneori- gakkem
~Grad~ foarte- aju bine- jal foarte mult- goangianghi pentru- neomu mai mult- deo mai putin- deol numai- bulgwa cel mai- gajang
~Intrebari~ cand- eonje unde- eodiseo cum- eottoeke cine- nuga ce- mueoseul de ce- wae care- eoneu cat de mult- eolmana
Adj ~Emotii~ bine- joeun fericit- hangbokan trist- seulpeun
Verbe vino/ haide- oda cad- neomeojida dute/ pleaca- gata are- gatda tine- kkida pierde- nochida ia- tada | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Mon Feb 21, 2011 8:02 am | |
| Grade de Rudenie
Familie- gajok Parinti- pumo Veri- sachon
Femeie mai invarsta- ajumni/ ajumma (matusa) [Politicos] Barbat invarsta- ajussi (unchi) Bunica- hal muh ni Bunic- hara buh ji Tata- aboji Socru- shi ah buh ji/ jang in uh reun Tata- appa Mama- omma/ omoni
(subiect neterminat)
[P.S. nu sunt sigura de unele cuvinte care le-am scris acuma si mai devreme ] | |
|
| |
Onyx♥ >< <3 Key Maknae
Mesaje : 235 Data de inscriere : 2011-02-21 Varsta : 25 Localizare : Seoul , Koreea de Sud xD ~
| |
| |
Onyx♥ >< <3 Key Maknae
Mesaje : 235 Data de inscriere : 2011-02-21 Varsta : 25 Localizare : Seoul , Koreea de Sud xD ~
| Subject: hi Mon Feb 28, 2011 12:06 am | |
| | |
|
| |
Tudo-Ry Designer
Mesaje : 149 Data de inscriere : 2011-06-16 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Sat Jun 18, 2011 1:29 am | |
| Oto ka jo ? = Ce pot sa fac? Cham-ggan-man-yo = Scuzatima (pentru o secunda) Yoboseyo? = Alo? (la telefon) 1= hana 2= dul 3= set Ee pu dah = dragut An jay say yo = asaza-te Choayo = Ok Ce am mai retinut de prin filme ,seriale | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Tue Jun 21, 2011 10:18 am | |
| urabonie- frate mai mare appa mama- maiestatea sa omonie- inaltimea sa cheon - cu placere molla- nu stiu dalkomhan- dulce
cam asta este ce am mai invatat in ultima vreme ^^" | |
|
| |
Tudo-Ry Designer
Mesaje : 149 Data de inscriere : 2011-06-16 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman Sat Jul 30, 2011 8:24 am | |
| Intre timp am mai invatat cate ceva.Sa numar pana la 10 hana, tul, set net, taso, ioso, ilgop, iodol, aop, yol [ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10] Chuencianio? = E in regula?/Esti bine? nomu=foarte odio?= unde ? apaio= mi-e rau | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dictionar coreean- roman | |
| |
|
| |
| Dictionar coreean- roman | |
|