YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Searching for new Leader no. 2 Wed Feb 09, 2011 9:09 am | |
| Anunt ca I'm Lucifer <3 se retrage din staff, adica, nu va mai fi administrator ( leader no.2 ). Caut un nou leader no.2, pentru ca nu prea pot sa ma ocup numai eu singura de forum si asa, a fost destul de greu pana acum. Asa, in legatura cu leader-ul, sunt cam mofturoasa la cam cum ar trebui sa fie :-" ... deci, el sau ea trebuie sa posteze foarte mult pe forum, sa vina cu idei noi de topicuri, categorii sau infatisare,sa faca reclama la forum, sa gaseasca noi forumuri care sunt interesate de parteneriat, sa caute si sa puna informatii noi despre SHINee pe forum si pe blog, mai pe scurt, sa faca tot ceea ce am facut si eu pana acum. Inainte sa pun pe cineva lider, trebuie sa-mi demonstreze ca merita, daca reuseste sa ma convinga, atunci il fac mana mea cea dreapta. Pana gasesc pe cineva, deocamdata o mai las pe I'm Lucifer admin, dar asta numai pana cand gasesc pe cineva. Deci, daca este cineva interesat de post, sa ma anunte! ^^ [ Am gasit persoana potrivita si anume love_key , deci, topic inchis ^^ ] | |
|