YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: What makes Onew a person so wonderful (Ce il face pe Onew o persoana atat de minunata)? Thu Feb 10, 2011 9:07 am | |
| O explicatie a faptelor lui Onew au fost recent realizate de un fan. Bazandu-se pe numeroase exemple din toata viata lui, bunatatea si devotamentul liderului de la SHINee s-a dovedit a fi cu adevarat fara sfarsit.
Cand era mai tanar, Onew vizita adesea magazinul cu jocuri pe CD, astfel incat el sa poata sa joace pe gratis. Pentru ca el se simtea jenat pentru ca juca mereu jocuri fara plata, a cumparat in cele din urma un CD cu jocuri. El, totusi, nu a cumparat CD-ul doar pentru joc.
In scoala primara, Onew intotdeaunea avea lacrimi in ochi atunci cand trimitea scrisori la parintii lui, deoarece el isi amintea cat de mult muncesc si cat de tarziu isi terminau programul. Mai tarziu, in gimnaziu, i-a ajutat de multe ori pe parintii lui in loc sa isi petreaca timpul cu prietenii lui.
Cand a intrat la Academia SM in liceu, Onew, de asemenea, s-a angajat temporar, cum ar fi livrarea de ziare, pentru a-si ajuta parintii financiar. In afara de doua clasamente in ultimul an de liceu, el a devenit vice-presedinte al clasei si a obtinut in mod constant clasele de rang inalt.
Programul lui de zi cu zi in liceu includea: trezirea in zori sa inoate sau mers pe jos pana la scoala, sa fie atent la scoala, sa mearga la antrenamentele de la Academia SM inca in uniforma si de mers acasa pentru a sari coarda de 1000 de ori.
Dupa debutul sau, Onew este in continuare aceeasi persoana umila si harnica la fel ca inainte. Fie ca este vorba de performantele sale sau inregistrarile de la ''Night Star'', Onew intampina mereu pe toata lumea cu un zambet. El incearca sa-i ajute pe altii ori de cate ori este posibil.
In timpul inregistrarii pentrtu ''Night Star'', a fost donat sange. Onew chiar ii saluta si le mutumeste fanilor care nu au donat sange. De asemenea, deoarece Onew a avut un program foarte incarcat cu programe in timpul zilei si inregistrari pe timp de noapte pentru ''Night Star'', el a pierdut o cantitate mare de greutate. Ori de cate ori ii era foame, se ajeza intr-un colt si manca o placinta Choco.
Aceste lucruri v-au schimbat perspectiva voastra despre liderul de la SHINee, Onew? Sursa: http://shinee-romanianfans.blogspot.com/Ca sa raspund la intrebare, tot ceea ce este prezentat mai sus despre Onew, nu mi-a schimbat deloc parerea despre el, din contra, imi confirma banuielile despre el ^^. Stiam ca este un work-hollic ^^, este exact asa cum mi-am imaginat . Tocmai de aceea il admir atat de mult , voi ce credeti? | |
|
love_key Designer
Mesaje : 317 Data de inscriere : 2011-01-04 Varsta : 27 Localizare : galati romania
| Subject: Re: What makes Onew a person so wonderful (Ce il face pe Onew o persoana atat de minunata)? Mon Feb 21, 2011 2:27 am | |
| | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: What makes Onew a person so wonderful (Ce il face pe Onew o persoana atat de minunata)? Mon Feb 28, 2011 10:16 pm | |
| | |
|
Onyx♥ >< <3 Key Maknae
Mesaje : 235 Data de inscriere : 2011-02-21 Varsta : 25 Localizare : Seoul , Koreea de Sud xD ~
| Subject: hi Wed Mar 02, 2011 12:41 am | |
| este cel mai frumos din trupa, chiar daca mie imi place de Key! este tare talentat..si are o frumusete vesela! plin de viata..amuzant..atractiv..si simpatic! tot ce ii trebe unui baiat sa il placa o fata ! | |
|
Onyx♥ >< <3 Key Maknae
Mesaje : 235 Data de inscriere : 2011-02-21 Varsta : 25 Localizare : Seoul , Koreea de Sud xD ~
| Subject: hi Wed Mar 02, 2011 12:44 am | |
| am uitat mici retusuri! este politicos..este ambitios! tot ce face el este incredibil si greu de realizat!felul lui predomina oamenii sa il placa! este un exemplu | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: What makes Onew a person so wonderful (Ce il face pe Onew o persoana atat de minunata)? | |
| |
|