Fanii SHINee au fost incantati de interviul sincer al baietilor de pe data de 18 februarie la unul din episoadele de la KBS 2TV’s “Entertainment Relay“.
Interviul a inceput cu Jonghyun care dezvaluie ca el insusi nu crede ca este frumos. Acest lucru i-a determinat pe ceilalti membri sa-l intrebe pe Jonghyun ce crede mama lui despre asta, iar el a raspunz razand, "Ea crede ca sunt frumos".
El a impartasit o poza cu el in copilarie unde este numai in costumul de inot. "Am fost mult mai frumos ca un copil" spune el ranjind, iar spectacolul a pus titlul ''Sexy Jonghyun" alaturi de fotografie, amuzand telespectatorii.
Atunci cand i-au cerut sa aleaga un atribut fizic, in care era increzator ( in afara de aspectul sau ), Jonghyun a raspuns, "Umerii, poate? ".
Atunci cand Minho a fost asezat la ''coltul adevarului'' a fost rugat sa aleaga femeia lui ideala, la care Minho a raspuns timid, "Imi plac femeile mai in varsta decat mine".
Cand a fost intrebat de ce , el a continuat, " Din anumite motive, imi plac femeile mai in varsta decat cele tinere. Ma simt mai confortabil si in largul meu".
Apoi reporterul a dezvaluit ca Onew a fost destul de bautor. Desi Onew refuza sa recunoasca, Key marturiseste : " Onew-hyung toarna alcool. El nu bea doar el, se revarsa in corpul sau! "
Iar atunci cand Taemin a fost intrebat daca crede ca are cea mai mare varsta mentala din grup. El a raspuns, "Fals!" si apoi a incercat sa mearga intr-o discutie lunga si serioasa sa se distreze cu intrebarea.
Minho a continuat, " Cand nu suntem capabili sa avem grija de el, el intotdeauna ne spune ca este in regula si incearca sa fie intelegtor".
Sursa:
http://shinee-romanianfans.blogspot.com/2011/02/shinee-dezvaluie-o-fotografie-sexy.html