Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  3bbba20198704d6011c4e3589d505918
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Anigif1
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Yo15510
4minute romania
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Ukiss

SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Anigif SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Untitled-1-2

SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin

Go down 
3 posters
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Empty
PostSubject: SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin    SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeFri Feb 25, 2011 5:00 am

Fanii SHINee au fost incantati de interviul sincer al baietilor de pe data de 18 februarie la unul din episoadele de la KBS 2TV’s “Entertainment Relay“.

Interviul a inceput cu Jonghyun care dezvaluie ca el insusi nu crede ca este frumos. Acest lucru i-a determinat pe ceilalti membri sa-l intrebe pe Jonghyun ce crede mama lui despre asta, iar el a raspunz razand, "Ea crede ca sunt frumos".

El a impartasit o poza cu el in copilarie unde este numai in costumul de inot. "Am fost mult mai frumos ca un copil" spune el ranjind, iar spectacolul a pus titlul ''Sexy Jonghyun" alaturi de fotografie, amuzand telespectatorii.

Atunci cand i-au cerut sa aleaga un atribut fizic, in care era increzator ( in afara de aspectul sau ), Jonghyun a raspuns, "Umerii, poate? ".

Atunci cand Minho a fost asezat la ''coltul adevarului'' a fost rugat sa aleaga femeia lui ideala, la care Minho a raspuns timid, "Imi plac femeile mai in varsta decat mine".

Cand a fost intrebat de ce , el a continuat, " Din anumite motive, imi plac femeile mai in varsta decat cele tinere. Ma simt mai confortabil si in largul meu".

Apoi reporterul a dezvaluit ca Onew a fost destul de bautor. Desi Onew refuza sa recunoasca, Key marturiseste : " Onew-hyung toarna alcool. El nu bea doar el, se revarsa in corpul sau! "

Iar atunci cand Taemin a fost intrebat daca crede ca are cea mai mare varsta mentala din grup. El a raspuns, "Fals!" si apoi a incercat sa mearga intr-o discutie lunga si serioasa sa se distreze cu intrebarea.

Minho a continuat, " Cand nu suntem capabili sa avem grija de el, el intotdeauna ne spune ca este in regula si incearca sa fie intelegtor".

Sursa: http://shinee-romanianfans.blogspot.com/2011/02/shinee-dezvaluie-o-fotografie-sexy.html
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
love_key
Designer
Designer
love_key

Data de inscriere : 2011-01-04
Varsta : 27
Localizare : galati romania

SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Empty
PostSubject: Re: SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin    SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSat Feb 26, 2011 5:08 am

dragut ciudat ca lu minho ii plac femeile mai in varsta ,da dar gaseste una care ii place nu o sa mai conteze ce varsta are laugh laugh hopa love it ehe!
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin    SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeSat Feb 26, 2011 8:16 am

Daaa laugh ... si sa speram ca va fi una dintre fane [ de preferat romanca evil laugh ]
Back to top Go down
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin    SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeThu Jul 21, 2011 6:55 am

de preferat love_key laugh
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin    SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin  Icon_minitimeThu Jul 21, 2011 7:20 am

da da da laugh
Back to top Go down

SHINee dezvaluie o fotografie ''sexy'', obiceiurile de baut si varsta mentala al lui Taemin
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ← Prietenii lui Jung Yonghwa din liceu ii dezvaluie obiceiurile de “studiu” ale acestuia 4minute – “Without U” → Expresiile faciale ale membrilor 2NE1, 2PM, BEAST, SHINee, TVXQ si Big Bang comparate cu expresiile personajelor de desene animate
» Hara [Kara], Minho si Taemin [SHINee] au participat la evenimentul “Moving Custom Studio”
» Taemin SHINee Drops Microphone