YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Gyuri intr-o confruntare in concurenta cu "Zieta" Taemin? Sat Mar 05, 2011 2:32 am | |
| Liderul Gyuri de la KARA este cunoscuta ca o "zeita" pentru fanii ei, dar s-ar putea sa fie in concurenta cu Taemin de la SHINee pentru acest titlu. Taemin a aparut la "Kiss the Radio" pe 27 februarie, iar de atunci, fanele au fost euntuziasmate non-stop de farmecele celui mai tanar membru de la SHINee. Destul de ciudat, cele mai multe apelitive acordate lui Taemin erau feminine cum ar fi "GoldiLocks" (da, fata aceea din basm). Cineva a comentat "Minho este un zeu, dar Taemin este o zeita". Judecand dupa imaginile de mai jos, putem vedea de ce fanele erau atat de nebune dupa frumusetea lui Taemin! Pozele le gasit pe blog: http://shinee-romanianfans.blogspot.com/ | |
|
Haruka New Star
| Subject: Re: Gyuri intr-o confruntare in concurenta cu "Zieta" Taemin? Sun Mar 06, 2011 3:26 am | |
| taemin este atat de adorabil :X deci mi se pare normal sa fie considerat o zeita atata timp cat minho este un zeu :X | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Gyuri intr-o confruntare in concurenta cu "Zieta" Taemin? Mon Mar 07, 2011 2:29 am | |
| | |
|
Onyx♥ >< <3 Key Maknae
Mesaje : 235 Data de inscriere : 2011-02-21 Varsta : 25 Localizare : Seoul , Koreea de Sud xD ~
| Subject: hi Mon Mar 07, 2011 2:49 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Gyuri intr-o confruntare in concurenta cu "Zieta" Taemin? | |
| |
|