Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare 2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare 3bbba20198704d6011c4e3589d505918
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Anigif1
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Yo15510
4minute romania
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Ukiss

Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare 0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Anigif Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Untitled-1-2

Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare

Go down 
2 posters
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Empty
PostSubject: Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare   Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeMon Mar 07, 2011 5:38 am

Printre rapoartele recenta cum ca Taemin paraseste liceul Chungdam din cauza unor probleme care indeplinesc criteriile de participare, un purtator de cuvant de la scoala neaga, zicand "Nu este adevarat ca prezenta lui este substandard".

Pe 2 Martie ptrintr-un apel telefonic cu EdailySPN, purtatorul de cuvant a declarat "Desi a devenit cunoscut faptul ca Taemin paraseste scoala din cauza unor probleme legate de prezenta, acest lucru este de fapt diferit fata de adevar. Daca el ar fi avut intradevar probleme legate de prezenta, bineinteles, ar fi fost exmatriculat din scoala. In acest caz, el pleaca din proprie initiativa".

Inainte de acestea, Taemin a fost prins intr-o controversa cand acest subiect a aparut in mass-media.

In prezent, in al treilea an, Taemin s-a transferat la o scoala de arte in speranta unui program care sa-i permita sa-si petreaca timpul cu promovarea grupului de idoli, SHINee.

Sursa: SHINee World FanClub
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
love_key
Designer
Designer
love_key

Data de inscriere : 2011-01-04
Varsta : 27
Localizare : galati romania

PostSubject: Re: Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare   Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeTue Mar 08, 2011 3:58 am

pai e bine ca macar acum va avea mai mult timp dancing dancing
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

PostSubject: Re: Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare   Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitimeTue Mar 08, 2011 4:14 am

Da big grin si ii super ca este tocmai la o scoala de arta love (inca un lucru l-a care sa adaug pe lista mea cu ce am in comun cu Taemin thinking )
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
Sponsored content

PostSubject: Re: Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare   Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare Icon_minitime

Back to top Go down

Taemin nu paraseste scoala din cauza problemelor de participare
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Lee Taemin
» Taemin Girl
» Taemin discovers fan's camera