Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
Have a rest ... ( book store )  2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
Have a rest ... ( book store )  3bbba20198704d6011c4e3589d505918
Have a rest ... ( book store )  Anigif1
Have a rest ... ( book store )  Yo15510
4minute romania
Have a rest ... ( book store )  Ukiss

Have a rest ... ( book store )  0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
Have a rest ... ( book store )  Anigif Have a rest ... ( book store )  Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
Have a rest ... ( book store )  Untitled-1-2

Have a rest ... ( book store )

Go down 
3 posters
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

Have a rest ... ( book store )  Empty
PostSubject: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Jul 16, 2011 3:05 am

Ma gandeam ( din lipsa de idei) sa fac un topic special cu cartile care le citim, eu una ma relaxez enorm atunci cand am o carte buna in mana... si mda...sunt mai ceva decat un soarece de biblioteca... totusi sper sa nu fiu singura de aici hahaha ...pai... aici vom scrie cartile care le-am citit, ne spunem parerea daca ne-a placut sau nu si recomandam ce anume chiar merita citit xD ... in fine, incep eu prima :

*Kafka pe malul mari (Haruki Murakami) - este ultima care care am citit-o ... ce sa zic ... este, nu chiar asa de interesanta, dar este scrisa in asa fel incat sa nu ma las de citit, vreau sa zic, chiar daca nu m s-a parut cine stie ce, mi-a placut. Este vorba de Kafka Tamura, un adolescent de 15 ani care la varsta de 4 ani, mama lui si sora lui vitrega l-au parasit. Iar tatal sau l-a blestemat, spunandu-i ca isi va omora tatal, apoi isi va viola mama si sora. El vrand sa faca orice ca sa scape de blestem, cand a implinit 15 ani a fugit de acasa, merge intr-un oras (nu ma stiu cum se numeste) si sta acolo cam o saptamana, timp in care frecventeaza o biblioteca primitoare condusa de Doamna Saeki. Afla trecutul ei si isi da seama cat de interesat este de ea (am uitat sa mentionez ca in timp ce se afla in autouz, o intalneste pe Sakura, o fata care presupunea el ca ar putea fi sora lui) chiar se indragosteste de ea. In cele din urma afla ca Doamna Saeki este mama lui, stia asta, adica cel putin presupunea, dar aflase ca avusese dreptate dupa ce facuse deja dragoste cu ea si apoi prin intermediul unui vis, si cu sora lui. Pe langa Kafka, mai este povestit si despre domnul Nakata, un pensionar de 60 de ani care nu stie sa citeasca si se crede prost, in schimb poate voribi c pisicile si sa faca in asa fel incat sa ploua cu pesti si lipitori.
Recomand cartea asta celor peste 15, cel mult 14 ani din cauza ca este cam, necenzurat hm .

*Alte carti care le recomand sunt cele de John Saul, unul dintre autorii mei favoriti. El este gmaestrul genului horror, cartile mele favorite de la el sunt Somnabulii, Vocile, Roiul si Casa de la Rascruce. Astea chiar mi-au dat fiori xD .

*P.S. Te Iubesc (Cecilia Ahern) - Pur si simplu ador cartea asta, este geniala. O recomand din tot sufletul.

*Miracolul (Nicholas Sparks)- La fel, si el este unul dintre preferatii mei, este cel mai bun romancier. Cartile lui sunt geniale. Inca nu am terminat de citit aceasta carte, mai am foarte putin, dar pot sa spun ca se numara printre favoritele mele, este incredibila cartea. Ma face sa-mi doresc sa fie asa si in viata reala, adica, pare ireal felul cum povesteste. Ca poate sa existe o asemenea iubire, este incredibil.

*Si acum cartile care le-am citit si sunt interesante (cel putin din perspectiva mea): Trilogia Bartimaeus (mister, comedie, actiune, sience fiction), Gazda (de Stephenie Meyer), The Twilight Saga (prima serie care mi-a starnit cititul si curiozitatea, iar din cauza cartilor acestora am inceput sa fiu un soarece de biblioteca hahaha ) , Al Doilea Razboi Mondial 1 si 2 (defapt, inca nu m-am apucat de citit, dar le am la mine si vreau sa le citesc cat mai repede, pur si simplu ma intereseaza tot ce s-a intamplat in cel de-al doilea razboi, mai ales ce s-a intamplat in Japonia), Nina, Romeo si Julieta, La rascruce de vanturi, Mara, Maitrey ( de Mircea Eliade, chiar este superba cartea ) si Memoriile unei Gheishe.

As scrie mai multe, dar nu-mi mai aduc aminte ce am citit hahaha .

Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Jul 16, 2011 3:38 am

floare de zapada si evantaiul secret sarang
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Jul 16, 2011 3:59 am

de cine este scrisa? xD
Back to top Go down
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeMon Aug 22, 2011 10:24 pm

sorry nu am pus e de Lisa See
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeMon Aug 29, 2011 8:01 am

uuuuu... interesant thinking
daca o gasesc, am s-o citesc xD
despre ce este vorba? big grin

Am terminat de citit:
- "Celebritate" o carte care o recomand celor peste 18 ani O.o , m-a facut sa nu-mi doresc sa fiu celebra in America laugh

- "Relevatia" o carte pe gustul meu love cu supranatural si romantism love asa cum imi palce mie love

-"Luminile Sudului" este buna big grin mi-a placut ^^ chiar o recomand big grin
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Varsta : 28
Localizare : Tulcea

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Sep 04, 2011 12:56 am

Mda.. recomand si eu cartile lui John saul cute In special , Casa de la Rascruce si Al doilea copil . Ador cum scrie omul asta love Dupa ce citesti o pagina , nu mai poti lasa cartea din mana !
altceva : Cartile din seria Cocktail love in special : Cum s-agati un star de cinema , de Kristin Harmel si Iti amintesti cum a fost prima oara ? , de Jenny Colgan .
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Sep 04, 2011 1:12 am

uuuuuuuuu pare interesant thinking
numai ca nu cred ca le gasesc aici T-T
iar legat de cartile lui John Saul
chiar este foarte bun autorul xD
si eu recomand "Casa de la rascruce" si "Vocile"
"Al doilea copil"
nu l-am citit T-T

ultima carte care am citit-o este vol 3 din Fortele Raului Absolut ultimile 2 pagini sunt favoritele mele love
iar acum citesc O viata noua care este destul de interesanta ^^
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Sep 04, 2011 1:32 am

Sunt 2 volume din Fortele raului ? surprised
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Sep 04, 2011 2:46 am

defapt 3... dar prima n-am reusit s-o citesc T-T
asa ca am inceput cu al doilea volum, apoi al treilea...
si este INCREDIBIL xD
este cartea mea favorita din acest moment cute
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSun Sep 04, 2011 5:44 am

Le'ai cumparat sau poate poate ...un site , unde poti citi online... dar ma insel . ?
SAu stii un site de unde pot sa o comand ? kyaa
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeSat Sep 17, 2011 8:41 pm

aaa...
le-am cumparat odata cu reviosta BRAVO
dar din cate stiu se pot comanda si pe net
o poti comanda de aici : http://adriyann.wordpress.com/2011/08/29/comanda-%E2%80%9Cinvocarea%E2%80%9D-%E2%80%93-fortele-raului-absolut-1-%E2%80%93-editie-limitata/ la acelasi pret cu care s-a dat cu tot cu revista
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeMon Sep 19, 2011 1:35 am

Waaa ♥️ Unnie , komapta !! Aa.. Si tu iti iei carti de la Libertatea pentru femei ? cute
Keke . Carte noua : Celebritate kyaa buna cartea . Imi place ca are final fericit kyaa
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitimeMon Sep 19, 2011 6:29 pm

Daaa am citit-o xD
m-a cam lasat masca, adica... O////O
in fine :">:
si mie mi-au placut ultimele pagini xD
sincer, nu stiu de ge, tot mi-l imaginam pe - am uitat cum il cheama pe tipul acela bogat si aratos cu care Denver sfarsete in a se indragosti de el si raman impreuna laugh - mi-l imaginam la infatisare ca fiind Minho O///O
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Have a rest ... ( book store )    Have a rest ... ( book store )  Icon_minitime

Back to top Go down

Have a rest ... ( book store )
Back to top 
Page 1 of 1