Other Afilities |
|
|
| My Future! ^^ | |
| | |
Author | Message |
---|
Daya^^ Leader No.2
| Subject: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 3:12 am | |
| My future... Da-> Daya Yh->Yunhee SJ-Super Junior Capitolul 1. --> Cu ochii catre stele. Multimea de la petrecere striga cu putere cand eu si prietena mea Yunhee pasim cu emotii pe scena cu aparatura pentru Dj si instrumente muzicale. Este petrecerea pe care Yunhee a organizat-o pentru mine,de ziua mea. Eu,surprinsa de toate surprizele pe care le-am primit in ziua aceea vreau sa-i dedic lui Yunhee o melodie mixata de mine,si urc pe scena strigand in microfon : Da : Va multumesc tuturor care sunteti aici si ii multumesc in special lui Yunhee ca a facut aceasta petrece pentru mine,era tot ce imi doream in aceasta zi. Kamsahamnida!! Acum sa nu mai tragem de timp,o sa-i dedic la Yunhee o melodie mixata de mine,chiar acum. Sa inceapa petrecerea! Dupa cateva minute de mixare,cobor de pe scena fugind catre Yunhee care ma astepta cu bratele deschise. Yh: Iti multumesc pentru acea melodie,a fost foarte frumoasa. Da: Cu placere. Inca nu imi vine sa cred ca ai facut asta . Cred ca te-a costat o avere... Yh: Eeh,pentru sora mea mi-as darui si viata, sa fie fericita. Da: Nu spune asta nebun-o :)). Yh : Te rog sa te asezi pentru ca surprizele nu s-au terminat si sper sa nu lesini cand o sa auzi asta. Yunhee urca sus pe scena si foarte entuziasmata incepe sa spuna : Yh: Bine ati venit la petrecerea onomastica a lui Daya. Va rugam sa-i pofti-ti in scena pe Super Junior si celelalte trupe de la S.M Town. Eu auzind aceste cuvinte incep sa izbugnesc intr-un plans de fericire de toata coma :)). Stiind ca trupa mea preferata este Super Junior si idolul meu este YeSung,Yunhee a facut un alt sacrificiu pentru a ma face fericita. Urc pe scena si o strang in brate pe Yunhee cat de tare pot apoi ma prezint respectuos celor de la S.M Town : Da: Annyeong haseyo! Jeo-neun Daya imnida. Cheoeum boepkesseumnida. SJ: Annyeong haseyo! Ulineun syupeo junieo iya . Cheoeum boepkesseumnida. Dupa cateva minute Super Junior si celelalte trupe de la S.M Town incep sa incinga petrecerea iar eu sunt in al 9-lea cer. Da: Psst!! Yunhee,vino pana aici [soptind incet]. Yh: Spune Daya,ce este? Da: Uite cat de frumoase sunt stelele in seara aceasta,nu-i asa? Yh: Da,stralucesc de parca ar fi si ele in extaz. Da: Yunhee,stii ca noi avem un vis impreuna,de a pleca in Coreea,sa dam proba la S.M Town...ma gandeam acum ceva timp ca ar trebui sa incercam sa ni-l indeplinim,nu? Yh: Da,dar stii ca nu este usor,nu? Da: Da,stiu,si crede-ma voi face tot ce imi sta in putiinta sa stralucesc si eu precum aceste stele care imi dau o dispozitie din care nu as vrea sa mai ies.Acest miros de sfarsit al iernii este atat de placut incat as vrea ca seara aceasta sa nu se mai termine niciodata. Yh: Haide ca mai vorbim si maine despre asta,acum vin-o la scena. Te asteapta YeSung cu un buchet de trandafiri si o melodie de dragoste :x. Da: Yaaay,nu-mi pot imagina asta,te iubesc pana deasuprea cerului. Seara a continuat in timp ce eu si YeSung am iesit in oras povestind unul despre celalalt si imprietenindu-ne chiar foarte mult. Ne intelegeam de minune iar YeSung a promis ca vor ramane inca cateva zile poate chiar si o saptamana,aici,cu noi. Urmatoare zi . Ma trezesc foarte fericita ascultand muzica si imbracandu-ma cu ce am mai frumos,atunci cineva bate la usa iar eu ii spun sa astepte 2 secunde pentru a-mi lua maieul pe mine . Peste putin timp deschid usa si il vad pe YeSung si pe Sungmin la usa mea,era ceva de nedescris,putin ciudat,poate chiar si amuzant sa-i vad cum se uita asa la mine. :)) YS,SG: Haide sa mergem in oras,sa ne distram putin. Da: Ok,haide sa mergem,dar sa o chemam si pe Yunhee cu noi,da? YS,SG: Ok,sun-o sa vina la tine in camera. Peste cateva minute apare si Yunhee iar noi plecam in parcul de distractii fara a-i da prea multe explicatii la Yunhee. Eu si YeSung am decis sa mergem intr-o roata care se tot invarte:)),dar SungMin si Yunhee au preferat sa manance o inghetata. Eu si YeSung am urcat in roata aratandu-i biletele baiatului care vine sa verifice,iar roata a urcat incet,incetisor in sus,iar cand eu si Yesung eram sus,dintr-o data... Ps: Este primul meu fan fic deci fi`ti intelegatori :D
Last edited by Daya^^ on Sun Aug 21, 2011 11:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | bb05 Flaming Charisma
Mesaje : 827 Data de inscriere : 2011-05-09 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 5:02 am | |
| uuu | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 5:33 am | |
| My Future
Da-->Daya
YS-->YeSung
YH-->Yunhee
Tm-->Taemin
Capitolul 2: Stituatia complicata
Eu si YeSung am urcat in roata aratandu-i biletele baiatului care vine sa verifice,iar roata a urcat incet,incetisor in sus,iar cand eu si Yesung eram sus,dintr-o data...Roata s-a blocat si a trebuit sa asteptam pana cineva repara masinaria. Atunci eu si YeSung am inceput sa vorbim ingrijorati de ce s-ar putea intampla.
YS: Cat crezi ca vom "atarna" aici ? :))
Da: Habar nu am...nu am mai patit asta.
YS: Ok,lasam lucrurile asa cum sunt pana vine cineva si repara chestia asta [putin nervos] .
Dupa ce spiritele s-au linistit am inceput sa nu ne mai ingrijoram de ce se va intampla si am inceput sa vorbim despre "noi"...
Da: Sunt asa bucuroasa ca v-am cunoscut si ca sunteti aici,imi vine sa ma arunc din "cusca" asta.
YS: Sa nu faci asta! [ingrijorat],incepe sa ma tina de mana incercand sa ma linisteasca.
Da: E putin cam ciudat ca deja suntem sus de 10 minute,nu avem semnal la telefoane si nimeni nu vine sa repare porcaria asta. "ironica"
YS: Nu te enerva,o sa fie totul bine,acum aseazate pentru ca am ceva sa iti spun "inrosindu-se"...dupa cateva momente de tacere rosteste "Te plac foarte mult si nu stiu ce sa fac" :-o
Da: Wow,putin cam surprinsa nu stiam ce sa spun si cum sa procedez...intr-o secunda ne-am apropriat si neimaginandu-mi ce se poate intampla ne-am sarutat iar dupa cateva clipe ne-am dat seama amandoi ce facem si rosindu-ne ca doua rosii nu am mai spus absolut nimic. Dupa cateva minute se pune in functiune roata si ajungem jos.
Membrii SHINee si Sungmin cu Yunhee erau foarte ingrijorati pentru noi asteptand jos clipa in care vom cobora.
YH: Cum naiba s-a putut bloca chiar acum ? A trebuit sa asteptati si 30 de minute sa va coboare jos...
Tm: Sunteti bine,sanatosi? :)) "ingrijorat"
Privind infatisarea foarte provocatoare a lui Taemin nu stiam cum sa reactionez si ce sa spun. Am ramas putin "Haa? Imposibil" :))
SG: Ca sa ne linistim va propun sa mergem impreuna intr-un club de seara,vreti?
Toti : Daaa,haideti sa mergem.
Peste 30 de minute.
Ajungem in club si comandam fiecare cate un suc si unii dintre baieti comanda bere.
Stand pe canapeaua confortabila Taemin imi aduce sucul,iar eu ii multumesc. Sentimentele mele pentru el erau aprinse dar imi placea mult si de YeSung,fiind idolul meu.
Dupa cateva ore de distractie ne-am gandit ca ar trebui sa plecam iar in drum spre casa Yesung si restul au plecat la cumparaturi si am ramas doar eu cu Taemin ,singuri. Sooc ...
TM: Cum te simti?
Da: Foarte bine,imi place mult sa fiti in preajma mea :x
TM: Uite...ce zici ca maine sa iesim singuri la o intalnire?
Da: V-v-vrei sa ies cu tine? :-o
TM: Da,te plac si vreau sa imi incerc norocul.
Da: Bine ,dar... Si discutia noastra este intrerupta de Key care era foarte vesel :)) "putin ametit de la bere"
Key: Ce mai faceti micii mei copii? :))
TM: Nu-l baga in seama,nu stie ce vorbeste.
Apoi vin si ceilalti de la magazin spunandu-ne ce au cumparat. Am ajuns acasa iar ceilalti au plecat inainte iar eu si Taemin am ramas o clipa singuri,atunci...Se apropie indraznet cu stilul lui sarmantic si ma saruta . In acel moment am stiut ca am intrat in probleme si ar trebui sa aleg intre 2 baieti de care imi place foarte mult .
Urmatoarea zi.
Am iesit cu Taemin si a fost foarte romantic dar totusi eram nelinistita pentru YeSung care sincer,nu-l puteam lasa,dar totusi ceva ma provoca sa il aleg pe Taemin... Atunci am mers la Yunhee si i-am zis:
Da: Yunhee nu stiu ce sa fac,trebuie sa aleg intre Tae si YeSung si nu stiu ce sa fac, "foarte agitata"
TH: Stai,stai,stai,spune-mi mai explicit ce ai facut.
Da: Poi....Cand s-a blocat roata aceea,YeSung m-a sarutat si apoi si Tae a facut la fel :((
TH: Complicata treaba....nu stiu ce sa zic,fa ce iti spune inima.
Da: Am inteles... "putin neclara"
Apoi am decis sa...
Sper sa va placa :X
Last edited by Daya^^ on Sun Aug 21, 2011 11:56 pm; edited 2 times in total | |
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 7:16 am | |
| soooo yesung e membrul taau perefeeerat | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 7:30 am | |
| Da,e idolul meu | |
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 7:47 am | |
| e membrul meu nefavorit de la suju | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| | | | bb05 Flaming Charisma
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 17, 2011 10:11 pm | |
| ok,oricum eu sunt cu siwon si zhou mi | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Mon Jul 18, 2011 4:16 am | |
| Yaaay sper ca nu te`ai suparat,eu doar glumeam :)) | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Mon Jul 18, 2011 7:20 am | |
| My Future Da-->Daya YS-->YeSung YH-->Yunhee Tm-->Taemin Cap 3-Situatia neplacuta Apoi am deci sa...imi las inima sa vorbeasca,stand cu fiecare cate 2 zile sa-i cunosc mai bine si sa aleg,dar urmatoarea zi ii vad pe amandoi la usa mea : YS,TM: Haide cu noi,avem o surpriza..."neterminand ideea" M-au legat cu o bentita la ochi si m-au condus,pana cand...dintr-o data ne oprim,trebuie sa recunosc ca am mers destul de mult cu masina si putin pe jos. Mi-au zis ca pot sa-mi dau jos bentita de la ochi,iar cand mi-am dat-o jos,am vazut-o pe Yunhee,pe SungMin si pe ceilalti in fata mea,si in spatele lor un avion imens,era clar ca ceva avea sa se intample. YH: Nu-ti fa griji,totul e bine,vom face ce mi-ai propus in seara zilei tale de nastere,...haide sa mergem. Da: Bine..."putin neclara" In drum spre avion Yunhee mi-a zis ca nu s-a aflat nimic si ca vom merge in Coreea pentru o proba la S.M Town si ne vor ajuta baietii din Super Junior...Urcam in avion si plecam spre Coreea,iar peste cateva ore am ajuns,nu-mi puteam imagina ca visul mi se va implini dar nu stiam ce sa fac cu baietii. Am mers acasa la baietii din Super Junior si ne-au spus ca putem ramane la ei o perioada...Eu nu stiam daca ar trebui sa refuz sau nu deoarece si SHINee ne-au invitat sa stam la ei. Ei bine,cum Yunhee si SungMin au inceput sa fie "indragostiti" am preferat sa ramanem la Super Junior. 2 ore mai tarziu... YS: Uite Daya,ti-am adus un suc. "zambind fermecator" Da: Iti multumesc mult,dar nu trebuia [beau o gura de suc si il pun jos]. YS: Stii...ce s-a intamplat in acea roata nu a fost pentru joaca,eu vorbeam serios,tu ce crezi despre mine? Da: Ei bine,esti idolul meu,te iubesc enorm de mult dar sa stiu ca idolul meu s-a indragostit de mine m-a dat peste cap...asta nu e un refuz,dar iti raspund peste 2 zile. [2 zile aveam sa stau cu Taemin,iar daca nu mi`ar fi placut,normal ca l-as fi ales pe YeSung.] YS: Haide sa iti prezint casa,o casa mare,cu 2 etaje si tot ce ti-ai putea dori de la o casa. Am intrat in baie si inainte de a intra noi probabil cineva a facut dus deoarece am calcat pe o mica balta de apa si am alunecat ,dar YeSung m-a prins in brate si a fost iar un moment de trandete intre noi sarutandu-ne ,dar de data asta nu a mai fost ca in roata "surprinzator",a fost un sarut familiar . YS: Ai grija,aici de cele mai multe ori este apa pe jos "incepand sa rada" Hehe Da: Am inteles,de acum o sa am grija. "inca putin inrosita dupa momentul precedent" In acea seara totul a decurs foarte bine,toti ne intelegeam de minune iar mie imi era si mai greu sa ma gandesc la ce va urma. Urmatoarea zi. M-am intalnit cu Taemin si am mers la un restaurant pe care ,l-a inchiriat Taemin pentru toata ziua. Eu,surprinsa de ceea ce a facut i-am multumit politicos si am luat loc pe canapea. Taemin incepe sa se uite ciudat la mine si am indraznit sa-l intreb : Da: Ai patit ceva? Am ceva pe fata de te uiti asa? TM: Nu, dar ma socheaza frumusetea ochilor tai si tu in sine. Da: P-p-poftim? Eu frumoasa? Glumesti "razand" Intr-un moment imi da un sarut rapid, tinandu-ma incet de spate pentru a nu-l refuza. Dupa acel moment imi era si mai dificil si speram ca o minune sa ma salveze de la asa ceva. Intalnirea noastra a decurs foarte bine si am plecat acasa foarte distrati, dar, pe drum, ne-am intalnit cu YeSung care a scapat plasele cu cumparaturi din mana, cand a vazut ca Tae ma tine de dupa umar iar eu ii dau voie. In acel moment am simtit ca mor de rusine si intru in pamant pentru ce am facut. YS: I-a mana de pe ea in momentul asta! TM: Cu ce motiv? YS: Tu nu stii ce se intampla, si am spus sa iei mana de pe ea. TM: Daya, tu vrei sa iau mana? Da: H-hm? Nu... [nu aveam cuvinte] YS: Asa credeam si eu, sa nu te mai vad in fata ochilor. In acea seara am mers acasa singura, si am stat inchisa in camera mea pentru 2 zile, nemancand si fara sa beau. SungMin s-a ingrijorat asa ca a luat cheia de rezerva a camerei mele si mi-a deschis usa, eu atunci am sarit din pat si m-am intors cu spatele ca sa imi sterg lacrimile sarate de pe obraji. SG: Ce s-a intamplat acum 2 zile? Si tu si YeSung nu ne spuneti nimic, stati si suferiti si noi nu stim de ce. Da: Sunt o idioata cu 2 fete si l-am ranit pe YeSung stiind ca il iubesc, dar vrand sa vad care e mai potrivit. SG: La ce naiba te referi? Da: La totul, vreau sa plec de aici. Atunci mi-a venit o idee, la noapte plec, ma "culc" repede si plec. Acea seara am ramas inchisa in camera, insa i-am dat un mesaj lui Yunhee sa nu ma deranjeze ca o sa ma culc si nu vreau sa ma trezeasca nimeni. Mintind-o m-am simtit prost, dar era tot ce puteam sa fac. Mi-am facut bagajele, am luat tot ce era al meu si am scris un bilet de ramas bun. Da: Imi pare rau ca am plecat asa, probabil dimineata sau cand veti vedea acest bilet, eu voi fi deja departe... acolo unde am sa vad cu ochii... Imi cer scuze fata de Taemin si YeSung, imi pare foarte rau ca i-am ranit, dar nu am stiut ce sa fac, acum par o idioata, distrugatoare de sentimente. Va rog sa ma iertati. Mai mult de atat nu pot spune, nu pot continua asa. La miezul noptii cand m-am asigurat ca toti dorm am plecat, iar pe la vreo 20 de km de la casa, cineva ma... Sper sa va placa... | |
| | | SHINee_Bunny New Star
Mesaje : 107 Data de inscriere : 2011-02-19 Varsta : 27 Localizare : My Own World
| Subject: Re: My Future! ^^ Mon Jul 18, 2011 9:15 am | |
| mwa hwa hwa >:).... deja stiu ce urmeaza!!! Poasteaza si nextuu... putin... putin :P
| |
| Subject: Re: My Future! ^^ Tue Jul 19, 2011 1:06 am | |
| ^estii reaaaa | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Tue Jul 19, 2011 5:05 am | |
| My Future Da-->Daya YS-->YeSung YH-->Yunhee Tm-->Taemin Rp-->Rapitorii LT-->Leeteuk Capitolul 4- Sub tensiune La miezul noptii cand m-am asigurat ca toti dorm am plecat, iar pe la vreo 20 de km de la casa, cineva ma prinde de gat si imi pune o batista cu un lichid amortizant care ma face sa adorm instantaneu. "Am fost rapita" Cand m-am trezit am vazut ca sunt intr-o cladire care abia se tinea pe "picioare" si fara prea multe geamuri,apoi am observat ca sunt legata de un scaun si ca am scoci la gura,ca sa nu pot tipa. Nu in mai mult de vreo 5 minute apare cineva cu o masca pe fata si se apropie de mine. Rp: Ia uite ce fata frumoasa avem aici. Ce putea cauta ea la miezul noptii pe autostrada,poate cauta satisfactii? Da: Urrrghh!! Hm,hm !! Mmm... "incercand sa pot vorbii" Rp: Degeaba incerci sa strigi sa zici ceva pentru ca nu o sa poti,de aici nimeni nu te aude. "Ironic". Hai sa-ti spun cum sta treaba,tu ne spui pe cineva care are bani unde sta si nr de tel,noi il contactam,si cand ne aduce banii te eliberam. Acum,vorbeste! Shhtzz "scociul" Da: Leeteuk,sta pe strada ......... nr de tel ......... ,e bine? Nu vroiam sa afle YeSung asa ca am dat nr de tel a lui Leeteuk si speram sa stie doar el . Dupa ce am dat toate informatiile cerute,ei l-au sunat pe Leeteuk folosind alta voce si cerandu-i sa le aduca bani daca vrea sa ma vada in viata. Leeteuk speriat a mers si i-a spui lui YeSung despre ceea ce s-a intamplat iar ei au inceput sa vorbeasca : LT: YeSuuungg , s-a intamplat ceva foarte grav. YS: Ce vrei? LT: Asculta-ma,Daya e pe moarte "nu stia ce sa spuna" YS: Ce moarte visezi mai cand e la ea in camera,hai mai lasama "egoist" LT : Nu e in nici o camera,dute sa vezi ! YeSung merge sa verifice si gaseste acel bilet pe pat,in acel moment,el s-a agitat,a mers in camera de oaspeti unde era si Leeteuk si l-a luat de haina intrebandu-l: YS: Tu de unde stii ca ea a plecat si ce moarte visezi mai prostule? LT: Fii atent,m-au sunat ceva mai devreme niste baieti ca au rapit-o pe Daya si daca vrem sa ramana in viata sa-i ducem o suma de bani,au zis ca ma mai suna ei... YS: Bun,si unde se afla ei acum? Cand dintr-o data, bling bling,suna soneria de la usa,fiind posta. Pst: Aveti un colet de la un anonim. Yesung i-a coletul si inchide usa,il deschide si vede o suvita din parul meu si o fotografie cu mine legata . Atunci el a vazut adresa si a plecat in graba ,Leeteuk incercand sa-l opreasca. LT: Stai mai,trebuie sa mergem toti,cine stie cati sunt acolo. YS: Nu am nevoie de ajutorul nimanui. YeSung pleaca grabit si peste o ora ajunge in locul care scria pe acel colet,intra tiptil in cladire si vede ca sunt doi baieti care pazesc acea cladire,prefera sa mearga direct la ei. Ajunge in spatele lor si incepe sa ii loveasca cu tot ce apuca pana cad la pamant. Rp: Ia uite pe cine avem aici,ai venit sa ne predai bani si sa-ti iei prostituata de aici? YeSung auzind aceste cuvinte se enerveaza si incepe sa ii loveasca si pe restul dar fiind 15 pe 1 reusesc sa il puna la pamant,rapitorul cu masca a luat un pistol sa il impuste dar in acea clipa SungMin,Leeteuk si Taemin apar si ii pun la pamant pe toti de acolo,Tae vine si ma dezleaga si reusim sa fugim de acolo teferi. In acea zi am stat doar in camera mea,si nimeni nu a indraznit sa vina la mine. Urmatoarea zi. Dimineata m-am trezit si m-am coborat jos din pat dar am cazut in genunchi deoarece piciorul stang imi era zgariat ingrozitor si nu puteam sa il tin drept. Atunci YeSung a intrat in camera mea si s-a ingrijorat vazandu-ma in genunchi. YS: Ce faci tu in ipostaze de astea? Da: Ma rog sa fie totul bine. "nu vroiam sa-i spun nimic" YS: Ok ,ridica-te si aseaza-te pe pat,pentru ca avem de discutat. Da: Bine,neavand cum sa ma ridic m-am sprijinit in pat ridicandu-ma doar cu piciorul drept. Spune,YeSung,ce este? YS: Cum adica ce este? De ce ai plecat? Stii cat de ingrijorat am fost? Da: Ai zis ca nu vrei sa ma mai vezi asa ca am preferat sa plec si sa-ti fac pe plac... YS: Eu te iubesc,si vazandu-te asa cu Taemin mi-a fost foarte greu,crede-ma ca am zis-o de suparare... Da: Ok.... Atunci mi-am dat seama ca... Sper sa va placa :D
Last edited by Daya^^ on Mon Aug 22, 2011 12:05 am; edited 1 time in total | |
| | | YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: My Future! ^^ Wed Jul 20, 2011 7:29 am | |
| CAAAAA.......................??????????????????? mai repede xD vreau sa vad neparat ce se intampla | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Thu Jul 21, 2011 12:08 am | |
| My Future Ky--> Key Da-->Daya YS-->YeSung YH-->Yunhee Tm-->Taemin Ad-->Andreea Bn-->Bunny JH-->Jonghyun Ym--> Yasmy Capitolul 5-Rezolvarea situatiei Atunci mi-am dat seama ca...imi suna telefonul si era Bunny,atunci ma gandeam daca ii raspund sau nu. Bn: Hei ce faci Daya? Da: Bine uite stau de vorba... "si ma intrerupe" Bn: Vin-o pana jos! Urgent! Da: Dar eu nu sunt acasa. Bn: Unde esti,coboara jos. Cobor jos si le vad pe Bunny,Yasmy si Andreea langa o masina parcata,atunci am mers catre ele putin socata si le-am luat in brate Da: Ce cautati voi aici? "razand" Bn,Ad,Ym: Am venit sa te vedem,la comanda lui Yunhee ... Da: Yunhee aia. "ironic" Le-am poftit in casa si le-am facut cunostiinta cu cei de la Super Junior,apoi am mers la SHINee acasa,iar Bunny abia ca se abtinea sa nu lesine datorita lui Taemin. Tm: Ai patit ceva? Bn: N-nu ,nimic... Tm: Ok,eu sunt Taemin "imbratisand-o" Bn: Aww,eu sunt Bunny. Andreea si Key au facut deja cunostiinta si au mers sa faca karaoke impreuna "inima Andreei batea ca ceasul unei bombe,banuiesc" ,in timp ce eu ma radeam de ei YeSung mi-a adus un suc si i-am aratat cum se distreaza amicii nostrii. Yasmy a inceput sa vorbeasca cu Jonghyun si se imprietene-au destul de mult. Era o atmosfera placuta iar seara am petrecut-o la SHINee acasa. La miezul noptii. Eu stau pe terasa si ma gandesc ce ar trebui sa fac. Apoi ii vad pe Taemin si pe Bunny ca se saruta in hol. Am paralizat pe loc si nu mai puteam face nimic,doar sa privesc...Ma simteam putin prost dar ma bucuram ca Bunny si-a implinit visul si ca lui Taemin nu ii mai place de mine. Dintr-o data apare YeSung. YS: Ooh,ai ramas putin socata? Stai linistita ca nu e prima data cand fac asta "razand in hohote" Da: Cee? S-a mai intamplat? Imposibila mai e si fata asta. "razand" E rapida rau de tot,abea se cunosc de cateva ore si se saruta in hol. Hehe,nebunii naibii "razand" YS: Haide sa mergem la culcare,si apropo,am vorbit cu tine acum cateva zile in legatura cu alegerea ta...ai ales ceva? Da: Da...am ales... YS: Haide nu ma tine in suspans ca nu imi place. "zambind" Da: Normal ca am ales omul pe care il iubesc si ma iubeste,si nu-i asa pervers ca cel de pe hol "sorry pentru Bunny,stiu ca se va enerva cand va citi fraza asta" :)))) Da: Te-am ales pe tine. "zambind" YS: Mor de fericire,haide cu mine. Ma trage in casa si ma duce in camera lui,ma asez pe pat putin speriata de ce va urma gandindu-ma doar la tampenii. Da: De ce m-ai adus aici? YS: Noaptea asta dormim impreuna. "razand de asa zisa mea frica" Da: Dar...nu pute "si ma intrerupe" YS: Nu-ti face griji,nu sunt vreun pervers,vreau doar sa dorm cu iubita mea . "inima incepea sa-mi bata din ce in ce mai tare,dar am acceptat pentru ca asta am visat tot timpul "razand in hotote in gandurile mele" In acea noapte nu am putut dormi de loc,dar nu mi-a displacut deoarece l-am admirat pe noul meu iubit. Dimineata. Mergem la micul de jun tinandu-ne de mana si vrand sa dam noul "anunt" . Mda,cel putin asa credeam noi. Cand am ajuns la masa toti erau fericiti si cei de la masa ne-au spus sa ne asejam jos. Tm: Am de dat un nou anunt,eu si cu Bunny suntem impreuna. "zambind timid" Ky: Atunci daca tot marturisim adevarul,eu si Andreea suntem impreuna. Da: Serios? Chiar atat de repede? "razand in hohote" JH: Da? Atunci eu si Yasmy suntem impreuna. "sarutand-o de fata cu noi" YH: Eu si Onew suntem impreun de 3 zile " Zambind intimidata rau de tot " Atunci am ramas socata de cele intamplate si am zis si eu la randul meu . Da: Atunci va spun ca oficial eu l-am ales pe YeSung si suntem un cuplu foarte fericit, un toast in cinstea noastra... Dar...' Nu a iesit exact cum imi doream deoarece ma simt naspa si nah...sper sa va placa chiar daca e naspa... | |
| | | YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: My Future! ^^ Thu Jul 21, 2011 7:43 am | |
| "Da: Yunhee aia. "ironic" " "YH: Eu si Onew suntem impreun de 3 zile " Zambind intimidata rau de tot " " Ma bagi in mormant nu alta prea tare... zau il ador te descurci mult mai bine fara mine | |
| Subject: Re: My Future! ^^ Thu Jul 21, 2011 8:34 am | |
| vreauu si eu in poveste cu siwon sau zhou mi | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Sat Jul 23, 2011 9:16 pm | |
| Ok ...probabil o sa ma gandesc la o intrare,si te voi baga :D in rest :-? sper sa va placa :)) in continoare... | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Sat Jul 23, 2011 9:20 pm | |
| My Future Ky--> Key Da-->Daya YS-->YeSung YH-->Yunhee Tm-->Taemin Ad-->Andreea Bn-->Bunny JH-->Jonghyun Ym--> Yasmy Ow-->Onew Cap 6-Impecabil Toti eram foarte fericiti si am mers sa ne culcam...In urmatoarea dimineata, (21 iulie) ne-am trezit toti foarte fericiti si foarte pregatiti pentru ce va urma. Am facut-o pe Andreea sa plece de acasa,noi putand sa ii pregatim o pretrecere surpriza. Da: Mergeti la magazin si cumparati cateva filme,niste pijamale dragute,flori,si tot ce se poate pentru o petrecere. Bn: Tortul il fac eu,pregatiti bucataria "razand" Da: Ok,sefa :)) Da: Baieti luati si cate ceva pentru tort, "cei care nu stiti,luati frisca,topping,ciocolata topita pentru prajituri si mai intrebati voi pe acolo,ok?" Bn: Sa veniti in 30 de minute,si sa nu intarziati. Da: Bine ,hai,grabiti-va! YeSung si Taemin ramaneti cu noi sa ne ajutati. TM,YS: Ok. Da: YeSung vin-o cu mine dupa cutia cu decoratii pentru petreceri "zambind" YS: Ok,vin acum. Ajunsesem in camera de la subsol si YeSung a inceput sa se dea la mine YS: Iubi...ma iubesti? Da: Ce-i cu intrebarea asta? Stii doar ca te ador . "emotionata" Da: Dar tu? YS: Normal,esti viata mea. Da: Yaay. Bn: Ia hai nu va mai tot giugiuliti acolo si veniti sus ca nu mai avem timp de pierdut Da,YS: Bine,bine. Nu a trecut mai mult de 40 de minute ca au si aparut baietii cu cumparaturile si tot ce se poate Da: Ok,acum ca suntem toti o sa terminam mai repede,hai-hai ,fuguta in bucatarie,eu cu bunny facem tortul si voi aranjati pe aici . Dupa multe, multe pregatiri,am obosit si am stat si noi putin jos,apoi mi-am adus aminte ca ar trebui sa aprindem niste lumanari parfumate. Le-am aprins si am sunat-o pe Andreea sa vina acasa: Da: Buna Andreea,ce faci? Ad: Bine uite prin oras,tu? Da: Bine,haide acasa cat ce repede poti deoarece ii e rau lui Bunny si nu stim ce sa ii facem. Ad: Omo!! Vin in 5 minute, bine pa pa. Da: Pa pa. Da: Gata am vorbit cu ea,ajunge in 10 minute,ascundeti-va repede. Eu si YeSung si Bunny cu Taemin ne-am ascuns dupa canapea si ceilalti pe unde au apucat,cu lumina stinsa,Onew si Yunhee s-au bagat chiar in dulap si timp de 5 minute am auzit doar cum se saruta si vorbesc despre pui,aproape ca muream de ras,in fine,m-am sarutat si eu cu YeSung si Bunny cu Taemin,iar apoi auzim ca cineva intra pe usa. Toti: Surprizaaa!!! La multi ani draga noastra Andreea,am facut aceasta petrecere in cinstea ta,speram sa iti placa. Saeng-il Chugha Hamnida,saeng-il chugha hamnida,saeng-il chughahamnida uliui chin-aehaneun Andreea,saeng-il chugha hamnida. Sufla in lumanari! Ad: Sunt asa de fericita ca va am langa mine,multumesc ca mi-ati facut aceasta surpriza si va iubesc . "imbratisandu-ne" Da: Am planuit eu si cu Bunny petrecerea asta si speram sa te distrezi si sa ai o zi super ,te iubim. Bn: La multi ani draga noastra Andreea,si te rugam sa vii cu noi pana jos. Da: Da,haide cu noi. Coboram jos si Andreea chiar nu banuia nimi,apoi am mers intr-o parcare si am dat jos ceea ce acopera masina ce i-am cumparat-o de ziua ei. Da: Inchide ochii putin ,si sa-i deschizi cand spunem noi. Ad: Ok,sigur. Apoi i-am zis sa deschida ochii si ea a fost putin surprinsa de masina ei porsche. Ad: Woow,cum ati cumparat asta? Da,Bn: Cu banii pe care ii aveam . Ad: Nu era "intrerupand-o" Da: Shht,nu acceptam refuzuri "razand" Apoi am plecat in casa si Andreea cu Key se intelegeau de minune ca si un cuplu frumos si fericit. Am petrecut impreuna cu muzica foarte buna si ne-am uitat la filme,am imbracat pijamalele si ne-am ras unul de altul si am facut karaoke,iar apoi am mancat tort . Key si Andreea erau atat de indragostiti incat se sarutau chiar si de fata cu noi,bine...cand nu ne uitam :)) Da: Andreea cum ti se pare petrecerea? "strigand din cauza muzici data foarte tare" Ad: Da,este minunata "zambind foarte fericita" Da,Bn: Ne bucuram ca iti place si sa stii ca ai seara programata cu Key. Ad: Cee? "shock" Da,Bn: Corect,o sa petreceti seara impreuna,nu Key? Ky: Da,corect,fetele au decis asta "razand" Ad: Daca nu ati fi facut toate astea in momentul de fata ati fi fost moarte "razand" Ow: Si am facut si puii,yaay. Abia pot sa ma abtin sa nu il mananc pe tot. "haha" Ad: Esti liber sa papi cat vrei . Ow: Ok,mersi. Ky: Andreea,prea frumoasa mea iubita,vreau sa te intreb ceva. Ad: Spune,prea frumosul meu iubit. Ky: Ma iubesti? Ad: Da! Ky: Atunci am ceva sa iti dau... Uite,stiu ca am facut unele greseli pe parcursul timpului, dar sper sa nu te fi suparat si sa-mi fi alaturi mereu. Acest colier cu fluturasi si diamante sper sa iti aminteasca de mine si sa avem foarte multe amintiri fericite impreuna. Ad: Multumesc mult,te iubesc si sper si eu asta,as face orice pentru tine. Ky: Haide sa ti-l pun. Ad: Ok,haide...Isi ridica parul iar noi incepem sa strigam: Toti: Sarut-o,sarut-o,sarut-o,sarut-o... Ad,Ky: Haideti maii,nu... Toti: Sarut-o,sarut-o,sarut-o,sarut-o Si...s-au sarutat . Noi fericiti de cele vazute continuam petrecerea pana tarziu in noapte. Andreea si Key au mers in camera lor iar noi am ramas sa strangem . Dar surprizele pentru Andreea nu sa-u terminat inca. To be continued... Sper sa va placa....:D asta trebuia sa il postez in 21 dar nu am putut :D
Last edited by Daya^^ on Mon Aug 22, 2011 12:24 am; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: My Future! ^^ Sun Jul 24, 2011 5:22 am | |
| | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| | | | YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: My Future! ^^ Mon Jul 25, 2011 8:42 am | |
| pe mine ma dai pe spate cu tot ce scrii e ceva diferit fata de ce am citit pana acum si este si amuzanta si romantica astept continuarea xD | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| | | | bb05 Flaming Charisma
| Subject: Re: My Future! ^^ Tue Jul 26, 2011 6:00 am | |
| | |
| | | Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: My Future! ^^ Tue Jul 26, 2011 7:21 pm | |
| Ookk...acum o sa aveti ceva surprize,sa va asteptati in zilele astea la orice de la mine | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: My Future! ^^ | |
| |
| | | | My Future! ^^ | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |