Daya^^ Leader No.2
| Subject: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Mon Aug 08, 2011 8:48 am | |
| Heey ,buna,vroiam sa anunt ca deocamdata,si poate pentru totdeauna eu o sa fiu fondatoare cu Yunhee si ca sa nu spuneti "De unde a mai aparut si asta la Fondatori" vin sa va explic de ce. Stiu ca o multime dintre voi aveti cu mult mai multe posturi decat mine,dar totusi eu o ajut pe Yunhee deoarece ea este foarte ocupata,si eu am multa experienta in forumuri,o sa incerc sa fac multe posturi si sa o apuc pe Yunhee din urma si sper sa va placa sa ma aveti si pe mine ca si Fondatoare. Stafful actual este: Yunhee-Fondator Daya-Fondator Yasmy-Co-Admin Avem nevoie e o echipa intreaga,pentru ca daca lucram doar noi nu o sa facem fata,daca doriti sa spuneti ceva sunteti liberi iar daca doriti un loc in Staff aratati-ne ca meritati si motivul care l-am avea sa va adaugam. Vreau sa spun ca avem un nou membru in Staff,desigur daca vrea si ea,ne-a demonstrat ca e demna de Stafful nostru si ne-am bucura sa o avem alaturi de noi. Este vorba de Tudo-Ry. Daca accepta,va fi designer pe acest forum. Vom mai anunta daca cineva mai intra in Staff sau daca cineva iese din Staff,pana atunci, see ya. Aah da,vreau sa adaug ca forumul a fost improspatat,avem reguli noi si totul a fost reinoit,asa ca va rog sa trageti o tranta :)) pe la fiecare categorie,sper sa va placa. | |
|
Tudo-Ry Designer
Mesaje : 149 Data de inscriere : 2011-06-16 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Mon Aug 08, 2011 11:53 pm | |
| Ei bine Tudo-Ry e incantata de propunere Deci... Sigur ca DA Si imi pare bine de cunostinta Daya | |
|
Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Mon Aug 08, 2011 11:57 pm | |
| Hey Tudo-Ry si eu sunt incantata de cunostiinta si sper sa te simti bine la noi in Staff,si cu aceasta ocazie vreau sa iti spun ca ne-ai impresionat serios si sa iti spun Bun Venit in Staff | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Tue Aug 09, 2011 6:06 am | |
| Waaa Daya, iti raman vesnic indatorata XD nici nu stii ce mare surpriza am avut cand am vazut ce ai facut Bine ai venit in staff Tudp-Ry abia astept sa vad ce veti face cu totii xD FIGHTING!! | |
|
Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Tue Aug 09, 2011 6:20 am | |
| Ma bucur ca iti place si sper sa te surprind si mai tare pe parcurs >:D< | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Tue Aug 09, 2011 7:11 am | |
| poti sa ma surprinzi mai tare decat ai facut-o deja? aigoo xD | |
|
Daya^^ Leader No.2
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Tue Aug 09, 2011 7:23 am | |
| Poi,eu pot multe:)) mai ales sa sochez lumea | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. Tue Aug 09, 2011 7:26 am | |
| esti experta in asta | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Stafful s-a schimbat si este inca in curs de schimbare. | |
| |
|