YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Sun Sep 18, 2011 6:15 am | |
| Poate unii dintre voi ati auzit deja sau poate nu a auzit nimeni. Probabil stiti deja ca exista un forum mai vechi cu SHINee, si anume Contemporary SHINee. Iar SHINee World este al doilea forum dupa ei. Am vorbit cu admina de pe Contemporary, Dede, si amandoua am cazut de acord ca ar fi mai bine sa ne unim. Adica World si Contemoprary sa devina unul. De ce facem asta? Pentru ca vrem ca toti fanii sa fie la un loc, sa se poata distra impreuna, sa fim ca o mare familie shawol chiar . Pentru a ne putea uni, toti membri de aici trebuie sa se inregistreze pe contemporary. Iar cei din staff de aici, adica Daya si Tudo-ry, isi vor pastra rangul si acolo. Daca doreste, Daya va fi in continuare admin, iar din cauza ca, Contemporary nu are designer, Tudo-ry este mai mult decat bine venita ^^. Dupa ce ne unim numele se va schimba in "Contemporary SHINee World" si se vor observa elementele de pe forumul nostru si la ei. Va rog sa-mi spuneti cat mai repede parerea voastra-mai exact aveti la dispozitie 1 saptamana pana se face unirea- pentru a putea unii cat mai repede. Avem nevoie sa facem asta cat mai curand ca sa putem pune raportul despre asta pe KFCR [Korean Forums Comitet Romania]. Kamsahamnida ^^ Cu stima iubita voastra fondatoare :3 [ kekeke ] P.S: adresa la care trebuie sa va inscrieti este urmatoarea: http://shineeromania.forumgratuit.ro/ | |
|
Liana New Star
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Sun Sep 18, 2011 10:24 pm | |
| aa pei eu am cont acolo am scapat | |
|
Iu_l ^ ^ New Star
Mesaje : 174 Data de inscriere : 2011-06-18 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Mon Sep 19, 2011 1:17 am | |
| Ideea ta e mai mult decat geniala Sunt 100% de acord ! Si eu am cont pe shinee contemporary , dar nu am stat pre mult pe forum pt ca eram noua ... si parca eram mai retinuta . | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Mon Sep 19, 2011 2:18 am | |
| eram sigura ca o sa va convina XD oricum s-a hotarat deja sa ne unim dar trebuia sa stiu daca sunteti si voi de acord XD si eu am cont pe contemporary deci tot ne vom intalni | |
|
iulia MVP SHINee
Mesaje : 713 Data de inscriere : 2011-02-14 Varsta : 29 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Wed Sep 21, 2011 4:19 am | |
| Imi place ideea sunt de acord | |
|
Tudo-Ry Designer
Mesaje : 149 Data de inscriere : 2011-06-16 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Thu Sep 22, 2011 6:20 am | |
| Eu sunt deacord.Ideea chiar mi se pare buna.Asa vom lucra impreuna pentru un forum mai bun. Am si eu cont acolo. | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World Fri Sep 23, 2011 3:22 am | |
| okay ^^ deci ne intalnim acolo, nae? ummm... pentru orice eventualitate, nu sterg forumul, doar il voi deactiva... nu pot sa renunt chiar asa la el >< ... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World | |
| |
|