Key si Taemin si-au aratat farmecul lor la o sedinta foto pentru titlul "Baietii marinari" cu "Ellie Girl" si au impartasit unele fapte distractive despre personalitatea lor si stilul lor de viata.
Revista a scris '' Sedinta foto a avut loc la un la un hotel de tip boutique din Seul sub conceptul de a exprima o parte natural şi placut la cei doi membri. SHINee, care sunt cunoscuti pentru moda lor sofisticata, au acordat atentie la fiecare detaliu, chiar si pe accesorii cum ar fi pantofii si ochelarii. Au pozat modern si cu atitudine au adus veneratie din personalul de pe platourile de filmare. Acestia sunt, la urma urmei, SHINee".
In interviu, cei doi au fost rugati sa raspunda la un total de 30 de intrebari cu privire la gusturile lor personale si stilul lor de viata de zi cu zi.
Atunci cand a fost intrebat cu care dintre membrii trupei ar vrea sa faca schimb de corpuri, Key a raspuns " Minho! Vreau sa stiu cum este sa fi bun la sport". Reporterul, de asemenea, l-a determinat pe Key sa spuna 3 cuvinte care-l descriu cel mai bine . Key meditativ "Unic, 'Key'-ness si la obiect".
Iar cand Taemin a fost intrebat care parte a-l copului observa atunci cand se uita in oglinda, el a raspuns, ''Ochii! Ma uit la pupilele mele si ma hipnotizez singur''. Iar in ceea ce priveste sentimentele sale in legatura cu ziua lui, el a dezvaluit ''Ma simt ingrijorat atunci cand imi dau seama ca se aproprie ziua mea de nastere pentru ca simt ca timpul trece prea repede. Nu vreau sa devin un adult inca''.
Gasiti poze cu ei la adresa urmatoare:
http://www.allkpop.com/2011/02/shinees-key-taemin-for-elle-girl