Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  3bbba20198704d6011c4e3589d505918
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Anigif1
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Yo15510
4minute romania
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Ukiss

Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Anigif Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Untitled-1-2

Key & Taemin pentru "Ellie Girl"

Go down 
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Empty
PostSubject: Key & Taemin pentru "Ellie Girl"    Key & Taemin pentru "Ellie Girl"  Icon_minitimeFri Feb 25, 2011 4:58 am

Key si Taemin si-au aratat farmecul lor la o sedinta foto pentru titlul "Baietii marinari" cu "Ellie Girl" si au impartasit unele fapte distractive despre personalitatea lor si stilul lor de viata.

Revista a scris '' Sedinta foto a avut loc la un la un hotel de tip boutique din Seul sub conceptul de a exprima o parte natural şi placut la cei doi membri. SHINee, care sunt cunoscuti pentru moda lor sofisticata, au acordat atentie la fiecare detaliu, chiar si pe accesorii cum ar fi pantofii si ochelarii. Au pozat modern si cu atitudine au adus veneratie din personalul de pe platourile de filmare. Acestia sunt, la urma urmei, SHINee".

In interviu, cei doi au fost rugati sa raspunda la un total de 30 de intrebari cu privire la gusturile lor personale si stilul lor de viata de zi cu zi.

Atunci cand a fost intrebat cu care dintre membrii trupei ar vrea sa faca schimb de corpuri, Key a raspuns " Minho! Vreau sa stiu cum este sa fi bun la sport". Reporterul, de asemenea, l-a determinat pe Key sa spuna 3 cuvinte care-l descriu cel mai bine . Key meditativ "Unic, 'Key'-ness si la obiect".

Iar cand Taemin a fost intrebat care parte a-l copului observa atunci cand se uita in oglinda, el a raspuns, ''Ochii! Ma uit la pupilele mele si ma hipnotizez singur''. Iar in ceea ce priveste sentimentele sale in legatura cu ziua lui, el a dezvaluit ''Ma simt ingrijorat atunci cand imi dau seama ca se aproprie ziua mea de nastere pentru ca simt ca timpul trece prea repede. Nu vreau sa devin un adult inca''.

Gasiti poze cu ei la adresa urmatoare:
http://www.allkpop.com/2011/02/shinees-key-taemin-for-elle-girl
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro

Key & Taemin pentru "Ellie Girl"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila
» Detalii pentru al trei-lea single "Lucifer" in Japonia
» Videoclipul pentru "Juliette" vs.Japoneza dezvaluit