Tudo-Ry Designer
Mesaje : 149 Data de inscriere : 2011-06-16 Varsta : 27 Localizare : Tulcea
| Subject: Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila Tue Jul 19, 2011 2:25 am | |
| ]Membrul SHINee- Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila,in timp ce poarta o palarie ciudata
Membrul SHINee - Taemin a facut, recent, 18 ani si a postat pe Me2Day un mesaj dulce de multumire pentru fani. Pe data de 19, Taemin a scris, “Multumesc tuturor pentru ca mi-ati facut ziua memorabila!M-am simtit putin ciudat la inceput pentru ca a trecut ceva vreme dar a fost minunat ca v-am vazut pe toti la ziua mea. Shinee World,te iubesc!“.
‘Shinee World‘ este numele FanClub-ului oficial Shinee. Cu mesajul, Tae Min a postat de asemenea si o poza cu cei 5 membrii SHINee. De ziua lui,baiatul este vazut zambind, purtand o palarie ciudata dar amuzanta in forma de tort,in timp ce ne arata fericit semnul pacii-‘V’. Taemin a scris,de asemenea, un mesaj prin UFO Town, acompaniat de o alta poza “ Multumesc tuturor pentru urarile de “La multi ani”! Nu-mi vine sa cred ca a trecut de abia un an de cand ne-am petrecut ultima zi de nastere… cat de repede trece timpul! Va rugam sa continuati sa ne iubiti si sa ne sustineti. ^^“ Sursa:kpopro.wordpress | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila Wed Jul 20, 2011 7:15 am | |
| in a doua poza, parca nu e taemin foarte dragut din partea lui ca le-a raspuns si fanilor ^^ a zis : Shinee World,te iubesc! asta ma face sa ma simt mandra ca am ales numele forumului SHINee World Romania | |
|
Iu_l ^ ^ New Star
Mesaje : 174 Data de inscriere : 2011-06-18 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila Wed Jul 20, 2011 10:35 pm | |
| | |
|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila Thu Jul 21, 2011 7:18 am | |
| habar n-am dar taaaarrrrrreeeeeee curioasa sunt poate asa mi-ar veni si mie vreo idee pt majoratul meu din toamna :((: | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Taemin le multumeste fanilor pentru o zi de nastere memorabila | |
| |
|