Author | Message |
---|
bb05 Flaming Charisma
Mesaje : 827 Data de inscriere : 2011-05-09 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: Ce ai face daca? Fri Jul 01, 2011 11:53 am | |
| as incerca sa ma apropii de el ce ai face daca dubu ti-ar cere mana | |
|
| |
Ayumi New Star
| Subject: Re: Ce ai face daca? Sun Sep 11, 2011 4:59 am | |
| nu stiu
Ce ai face daca ar veni Minho si ti-ar zice brusc: te iubesc? | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Ce ai face daca? Sun Sep 11, 2011 11:32 pm | |
| m-as uita la el ca la felul 14 nu de alta, e simpatic, doar ca nu el este favoritul meu totusi cred ca i-as da o sansa ce naiba, doar e MINHO xD ce-ai face daca Taemin te-ar invita la dans? :3 | |
|
| |
bb05 Flaming Charisma
Mesaje : 827 Data de inscriere : 2011-05-09 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: Ce ai face daca? Mon Sep 12, 2011 6:36 am | |
| l-as refuza,pt ca m-a invitat Onew inainte ce ai face dacaai primi permise backstage la un concert Shinee | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Ce ai face daca? Tue Sep 13, 2011 3:24 am | |
| as face mii de poze cu toti artistii, le-as cere numarul de telefon si pe Onew l-as cere in casatorie ce-ai face daca i-ai visa pe shinee, iar cand te trezesti ii vezi uitandu-se la tine cum dormi? | |
|
| |
Ayumi New Star
| Subject: Re: Ce ai face daca? Tue Sep 13, 2011 3:40 am | |
| Cred ca as lesina sau i-as sari lui Taemin in brate si pe restul...i-as imbratisa si i-as da un pe fata [SI LA TAEMIN DESIGUR] Ce ai face daca fiecare membru [pe rand] te-ar invita la o cina romantica?? Taemin: Onew: JongHyun: Minho: Key: | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Ce ai face daca? Tue Sep 13, 2011 4:14 am | |
| Taemin: as accepta XD doar este al doilea favorit al meu si cred ca m-as distra la nebunie XD keke Jonghyun: cred ca ar fi o intalnire de neuitat, mai ales ca el stie cum sa se comporte cu fetele si e si amuzant XD cred ca ar fi ceva gen cum a fost la SHINee Yunhanam Key: la fel ca si la Jonghyun, el e foarte romantic, ar fi super Minho: Daca mi-ar face si mie asa cum i-a facut acelei noona din Yunhanam, as reactiona exact la fel ca ea plus ca eu si Minho semanam in multe privinte O.O ma refer ca amandoi suntem la fel de vorbareti:)): Onew: ar fi raiul pe pamant as avea asa maaaaaaaari emotii >O< si cred ca as rade cu lacrimi toata intalnirea aishh ce vis frumos pastrez intrebarea XD | |
|
| |
Ayumi New Star
| Subject: Re: Ce ai face daca? Wed Sep 14, 2011 2:01 am | |
| Taemin: as accepta si sincer, as avea emotii si ar fi o seara de neuitat! Siu dupa cina l-as invita la mine JongHyun: as accepta desigur si sunt sigura 100% ca ne-am distra Key: hmm...as accepta Minho: 100000% as accepta, deoarece el este al doilea membru prefetar si as face ca si la Taemin Onew: as accepta si...ne-am distra | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Ce ai face daca? Sat Sep 17, 2011 10:36 pm | |
| ai uitat sa pui intrebarea | |
|
| |
Iu_l ^ ^ New Star
Mesaje : 174 Data de inscriere : 2011-06-18 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: Ce ai face daca? Mon Sep 19, 2011 2:07 am | |
| Anyway :D Raspund la aceeasi intrebare ! Taemin: Hmm.. emotii si pentru ca el e maknae , mi'ar fi rusine sa vorbesc prima iar dupa primul cuvant (daca se investe) am vorbi muuuuuult xD Onew: He he he he heheheheheheheheheeeeh :| As avea mai multe emotii ca la Taemin . Pentru ca el e mai mare si mi'ar fi rusine sa nu spun vre'o prostie si am manca mult chicken XD JongHyun: As Radeeeeee :)) Si cred ca m'as simti foarte bine alaturi de el :D Minho: Aigh . No coment . cred ca as face numai prostii din cauza emotiilor Key: As lua'o pe Tudo Ry cu miine :"> sunt o unnie buna - -" Ce ai face daca cantaretul/actorul tau preferat ar fi la tine in scoala/liceu/facultate ? | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: Ce ai face daca? Mon Sep 19, 2011 3:45 am | |
| As fi toata ziua numai cu ochii pe el ce-ai face daca as suna in 5 minute la usa ta? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ce ai face daca? | |
| |
|
| |
| Ce ai face daca? | |
|