Other Afilities |
|
|
| Shining Life | |
| | |
Author | Message |
---|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Shining Life Fri Mar 18, 2011 11:09 pm | |
| First topic message reminder :
Capitolul 1 Partea 1 "New in this world"
Vocea pilotului se auzi strident, facandu-ma sa ma trezesc din somn. Anunta ca urma sa aterizam in Seul in jumatate de ora. Am privit emotionata pe geam, ma aflam in Coreea, tara pe care nu demult am inceput sa o indragesc, toate traditiile, muzica, oamenii, tot. M-am facut mai confortabila in scaun, iar in timp ce admiram privelistea de afara, am inceput sa analizez ceea ce simteam: entuziasm, fericire, pentru ca visul meu era pe cale sa se indeplineasca, dar in acelasi timp, simteam si frica, eram singura, intr-o lume straina unde nu cunosteam pe nimeni si nu cunosteam nici limba, decat cateva cuvinte care nu prea imi erau de mare ajutor. Dar am primit ceea ce am vrut, mi-am dorit sa fiu independenta? Acum sunt. Mi-am dorit sa am ca profesor un designer celebru? Incepand de maine voi avea. Indiferent de cum avea sa fie, stiam ca totul va fi bine, cel putin, speram asta. Eram constienta de faptul ca avea sa-mi fie dor de prietenii mei, de familia mea. Deja le simteam lipsa. Dar tocmai de aceea zilele trecute ei au fost prioritatea mea nr. 1 . Mi-am petrecut in intregime ultimele 2 saptamani alaturi de ei. Zilele petrecute la cabana, gasca "Puiul de Urs", impreuna inca din prima zi din clasa I, focul de tabara, plimbarile prin padure, petrecerile pana noaptea tarziu, diriginta si cu nepotelul ei, Teo, care era "micuta mascota". Cu totii impreuna, de fiecare data cand lipsea un membru, distractia nu mai era la fel. Ma intrebam daca va fi asa si in cazul meu, cel putin, stiam ca atunci cand va incepe noul an scolar n-o sa mai fie cine sa le faca desene la ora de desen. Aveam de gand sa tin legatura cu ei, chiar daca era cam greu. Ma gandeam cui avea Maya, prietena mea ca mai buna, sa-i spuna tot ce a facut in week-end la un concurs, ce a vorbit cu baiatul de care ii placea, ce a mai visat, ma gandeam cine o sa-i mai faca poze cu toata lumea de pe strada, chiar daca nu-i cunostea. Vestea ca o sa plec in Coreea a fost un soc, pentru toti, dar m-au sustinut, stiau ca asta era ceea ce am visat din totdeauna. Dupa expozitia care am avut-o am dat o mica petrecere de "La revedere!", m-am simtit de parca urma sa nu-i mai vad niciodata, incercasem atat de tare sa-mi opresc lacrimile dupa ce s-a terminat, dar nu am reusit. Dupa petrecere, m-a intrebam daca era buna decizia mea si ca deobicei, dorinta mea arzatoare a castigat din nou. Eram constienta de ce viata minunata lasam in urma, dar imi doream atat de tare sa devin cineva important in viata, aceasta dorinta era mai mare decat orice. Acesta era visul meu si nu aveam de gand sa renunt la el. Oricum era prea tarziu sa dau inapoi. Din nou, vocea pilotului ma facu sa-mi revin din visare, ne ruga sa ne pregatim de aterizare. *
Stateam in fata aeroportului, era in jur de ora 6:20 pm, il asteptam pe Domul Lee Soo Man- cel care urma sa-mi fie sef- de 20 de minute. Nu-l vasusem niciodata, incepusem sa ma intreb daca nu cumva trecuse deja pe langa mine si nu m-a observat. Dar asta era cam imposibil avand in vedere ca toata lumea care trecea pe langa mine, se uita ca la masini straine, dar si eu faceam la fel, semanau atat de tare intre ei. Cat timp il asteptam, ma uitam prin imprejur, oriunde priveam, vedeam caractere coreene, puteam sa le citesc - reusisem intr-un final sa le invat acasa- dar nu stiam ce inseamna. -YunHee! Choi YunHee! Mi-am auzit numele- defapt, porecla mai exact- strigat de undeva din partea stanga. M-am uitat din directia de unde am auzit si am observat cum cineva incerca sa-si faca loc prin multime, scuzandu-se de fiecare data cand dadea peste cineva accidental. Era imbracat intr-un costum negru, elegant, avea parul aranjat si purta o pereche de ochelari de vedere. Cand aproape a ajuns de mine, a facut o plecaciune scurta in semn de respect, am procedat si eu la fel. Ma gandeam cat de tare este, atat de politicosi. - Choi YunHee! Eu sunt Lee Soo Man, se prezenta el. Sunt managerul trupei la care esti angajata temporar ca fotograf si seful designerului care te va invata tot ce trebuie sa stii. Imi zise toate acestea intr-o engleza stalcita, dar indeajuns sa inteleg. Am dat o data din in semn ca am inteles. -Masina ne asteapta, da-mi voie sa te ajut cu bagajul. -Multumesc! Mi-a luat geanta mea, iar restul bagajelor mai usoare le-am luat eu. L-am urmat pana la o masina mare de 8 locuri, am pus bagajul in masina, apoi am facut cunostinta cu soferul, Park-hyung - asa ma rugase sa-l strig- dupa care m-am asezat in locul din spatele soferului. Domnul Lee a spus ca ma va conduce la noul apartament in care urma sa locuisec de acum incolo.
[Neterminat]
Last edited by YunHee^^최윤희 on Sat Mar 19, 2011 9:41 am; edited 1 time in total | |
| | |
Author | Message |
---|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: Shining Life Fri Oct 07, 2011 11:34 am | |
| Moshi, Kamsahamnida XD esti ataaaaaaaaaaat de kyeopta Capitolul 10 part.1.
Y- YunHee O-Onew J-Jonghyun K-Key M-Minho T-Taemin JA-Jo Ah Ch- Cheosoon P-Park hyung
“Sansa”
Mi-am strans lucrurile, mi le-am pus in geanta dupa care m-am indreptat spre usa. Inainte de a iesi, Jonghyun ma prinse de mina, impiedicandu-ma sa ies. Ma uitam la el curioasa. J:- YunHee, chiar imi pare nespus de rau, daca eram mai atent, nu se… Y:- Sht! Nici un cuvant, ti-am spus, daca iti mai ceri mult scuze, voi ajunge sa te musc si de data asta vorbesc pe bune! Plus ca iti sunt recunoscatoare, acum mi-am dat seama ca, chiar daca nu se intampla asta, iar schitele ajungeau la ea, tot asa s-ar fi intamplat. Acum realizez ca nu erau destul de bune, iar tu mi-ai dat o noua sansa, ca sa le refac, intr-o varianta cu mult mai buna! I-am zis zambind. Taemin veni langa noi. T:- Saenggi! Taemin avea o fata ingrijorata, am oftat. Y:- Taemin, tocmai tu te ingrijorezi de cum voi face schitele? Se uita mirat la mine. T:- Anio! Nu-mi fac deloc griji in privinta asta, sunt absolute sigur ca vei face o treaba buna. Sunt mai mult preocupat de cat timp iti va lua. M-am gandit putin, nu observasem ca Jonghyun inca ma tinea de mana. Taemin imi lua mana din al lui. Jonghyun se uita mirat la el. J:- Taemin-ah, stii doar ca nu am intentii rele! chicoti. Taemin ridica indiferent din umeri. J:- Tu chiar iti iei rolul de frate mai mare in serios! Am chicotit. T:- Deci? Ma intreba el. Y:- Deci… imi va lua ceva vreme pana imi vor veni idei noi si inca pe atat sa le pun in aplicare. In orice caz, cel mai probabil voi face noapte alba, dar nu am de ales. T:- Vrei sa trec mai tarziu pe la tine? Dupa ce termin programul? “De cand a devenit Taemin atat de grijuliu?” mi-am spus in gand. Insa am presupus ca el isi facea doar datoria de frate mai mare, i-am zambit. Y:- Nu e nevoie, ma descurc plus ca o sa fi foarte obosit si trebuie sa te odihnesti. Taemin ofta. T:- Bine … “Ce usor a fost!” Y:- Ne vedem maine, Jonghyun, Urabonie! I-am dat un mic pupic pe obraz lui Taemin si am iesit alergand. Nu aveam timp de pierdut. Ii vazusem fata surprinsa al lui Taemin inainte de a iesi. Nu se asteptase la asta, dar asa faceam eu in semn de multumire, deci trebuia sa se obisnuiasca cu asta de acum incolo, am ras in sinea mea.
“Taemin se uita surprins dupa Yunhee, nu se asteptase la asta din partea ei. Jonghyun il batuse de doua ori in spate prieteneste. J:- Se pare ca te maturizezi pe zi ce trece, cu noua ta surioara, vei vedea in sfarsit cum este sa fii fratele mai mare! T:- Intotdeauna va-ti facut si voi griji pentru mine? J:- Haha! Mai intrebi? Asta nu-i nimic, stai sa vezi ce urmeaza! Jonghyun se intoarse la Onew. Onew vazuse toata scena de acum cateva momente. Pentru o secunda, avusese un neobisnuit impuls de a se duce acolo si sa se bage peste ei, dar stia ca era o prostie. Nici nu stia de ce se gandise la asa. J:- Nu-mi vine sa cred cat de mult se maturizeaza maknae al nostru! Nu va fi deloc sa aiba grija de cineva ca ea. O:- Mda, va avea ceva batai de cap. J:- Nae! Jonghyun ofta. O:- Ce-i cu tine? Iti faci griji pentru el? J:- Anio, stiu ca se va descurca, plus ca va apela la noi daca ceva nu merge bine. O:- Atunci de ce esti asa? J:- Nu pot sa nu ma simt vinovat pentru ce i-am provocat lui YunHee! Mi-a luat pana si apararea in fata lui Jo Ah, dand vina pe ea! As vrea sa o pot rasplati cumva. Jonghyun ofta teatral. O:- Si ce ai de gand sa faci? Minho venise alaturi de ei. M:-Hey, mi-a vazut careva telefonul? O:- Anio! J:- Nu-l aveai in mana mai inainte? M:-Nae, dar l-am lasat unde… oh, uite-l! Minho il luase de sub hanoracul lui Onew. J:- Bun, revenind la intrebarea ta, speram sa ma poti ajuta tu cu asta. Onew se uita mirat la el. O:- De ce eu? J:- Esti cel mai mare, ai mai multa experienta decat mine legat de fete! O:- Sunt cu numai 5 luni mai mare decat tine, plus ca tu esti cel care are prietena, de ce nu o intrebi pe ea ce sa faci? J:- Nu vreau sa o amestec si pe ea in asta, oricum, tu stii mai multe despre YunHee! M:- Defapt Taemin stie mai multe! J:-Nu ma ajuti deloc! Onew ofta. O:-Minho are dreptate, de ce nu-l intrebi pe el? J:- Aigo, o sa-l intreb dupa ce imi spuneti parerea voastra! Jonghyun se uita la Minho si Onew, asteptand un raspuns. M:- Ce incerci tu defapt sa faci? J:- Vreau sa ma revansez cumva de Yunhee. O:- Te-ai gandit sa-i faci un cadou? J:- Da, dar ce anume? Onew ridica din umeri. M:- Ii place sa citeasca, nu? Jonghyun afirma. O:- Si mai stim ca ii place si designul. M:- Nae, poti sa-i faci cadou ceva legat de design, nu stiu, cum ar fi ... O:- O carte despre design. M:-Nae, de preferat in engleza. O:- Nae, nu cred ca stie inca coreeana atat de bine. J:- Perfect! Asa am sa fac! O:- Stai, nu spune-ai ca ai sa-l intrebi sip e Taemin? J:- Da, da, cum spui tu! Jonghun se indrepta spre cabina sa se schimbe, lasandu-i pe Onew si Minho uiteandu-se nedumeriti la el.”
| |
| | | Moshi New Star
| | | | Sponsored content
| Subject: Re: Shining Life | |
| |
| | | | Shining Life | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |