Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
7 minutes in heaven- SHINee edition 2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
7 minutes in heaven- SHINee edition 3bbba20198704d6011c4e3589d505918
7 minutes in heaven- SHINee edition Anigif1
7 minutes in heaven- SHINee edition Yo15510
4minute romania
7 minutes in heaven- SHINee edition Ukiss

7 minutes in heaven- SHINee edition 0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
7 minutes in heaven- SHINee edition Anigif 7 minutes in heaven- SHINee edition Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
7 minutes in heaven- SHINee edition Untitled-1-2

7 minutes in heaven- SHINee edition

Go down 
+8
Box of Cherries
bb05
mBlaq_generation
Aiko
Park Karen
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
I`m Lucifer <3
YunHee^^최윤희
12 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

7 minutes in heaven- SHINee edition Empty
PostSubject: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeMon Nov 15, 2010 10:51 pm

Legeti o culoare si cititi la culoarea aleasa ( NU TRISATI! ):

Albastru
Rosu
Violet
Negru
Verde

Albastru (Jonghyun)
Iti bagi mana in palaria neagra, amesteci continutul din interior si aleg un bilet oarecare. Te uiti la alegerea ta, o hartie albastra. Deodata simti mana cuiva pe spatele tau, te intorci si il vezi pe Jonghyun zambind cu amabiliate la tine si te indruma pana in interiorul unui dulap, apoi Taemin inchide usa si o blocheaza. Sunteti inconjurat de intuneric, iar tu incepi sa razi si zici " N-nu trebuie sa facem nimic daca nu vrei tu... putem doar sa vorbim''. Deodata simti o presiune calda pe buzele tale si simti buzele catifelate ale lui Jonghyun care te saruta incet. Mana lui se deplaseaza de sus in jos pe spatele tau si te treage mai aproape de el. Ai pus ambele maini pe fiecare parte a feţei sale şi simţi căldura sub pielea lui, evident, nu erai singura care inrosise. Iti urma usor cu varful limbii buza de jos, auzeai cum inima iti batea cu putere. Iti auzise inima si ii scapa un ras usor si iti zise " "numele tau'' chiar te plac, mult, vrei sa iesi cu mine?'' te balbai si zici " DA''. Cand buzele lui se intalnira din nou cu ale tale se auzi un click si usa se deschise "AHA, V-AM FILMAT" exclama Taemin. Te uiţi la maknae uşor contrariata, dar tu mergi afară oricum, mână în mână cu noul tau iubit.

Rosu ( Minho )
In timp ce scoteai din palaria neagra o hartie rosie, Minho statea in fata ta cu un ranjet pe fata. Ti se facuse pielea de gaina cand ai privit acea fata perfecta. El iti ia mana, te trage in dulap si inchide usa, auzi un clic moale si iti dai seama ca usa este incuiata. Te asezi jos iar Minho exclama ''HEY'' si te trage inapoi din nou. Te uiti in ochii lui adanci si deodata simti cum te apropii de el... daca ai fi fost o molie pentru flacara de foc... ei bine, asta era nick-ul lui flaming charisma, avea sens sa te simti atrasa de el. Apoi, el brusc se apleaca si te saruta, presiunea calda... va trimite intr-o frenezie in timp ce voi va apropiati mai tare si mai tare. Te-a lipit de perete in timp ce va sarutati cu foc. Ti-ai impleticit degetele in parul lui, in timp ce el te mangaia pe spate in sus si in jos. Deodata ti-ai luat mainile din parul lui si ai inceput sa-i deschie camasa. Fiind la fel de nerabdator ca tine, iti da mainile deoparte si isi rupe camasa cu usurinta. Ii simti buzele catifelate cum iti exploreaza lungimea gatului. Buzele voastre se intalnesc din nou, iar el isi muta mainile pe talia ta. Brusc Taemin deschide usa si se uita la bustul gol al lui Minho si la parul tau incalcit. Ceilalti au inceput sa rada, iar Key i-a aruncat un tricou in fata lui Minho. Ignora tricoul, Taemin facu o fata dezgustata si inchise usa spunand ''terminati ce a-ti inceput''.

Violet ( Onew )
Te uitai la bucata de hartie si ai facut o grimasa cand ai vazut cine statea in fata ta. Sigur, iti placea Onew, dar mai mul ca pe un frate sau cel mai bun prieten, dar nu sa fi indragostita de el. Cand ti-a zambit, nu ai putut rezista si i-ai zambit si tu. Odata ce vedeai un zambet ca acesta era imposibil sa nu zambesti si tu. Odata ce ati ajuns in dulap, el ezita, apoi spuse ''Ar fi in regula te-as saruta?'' tocmai te uitai la el si i-ai spus " sigur". S-a apropiat de tine si te-a sarutat usor pe obraz, gradul de apropiere brusca ti-a facut inima sa o ia razna. Ca sa-ti dai seama daca ti s-au schimba sentimentele fata de el i-ai luat mainile in ale tale. Apoi el se apleca spre tine si te saruta usor pe buze, era un sarut timid si inocent, ceva la care nu te asteptai de la liderul Shinee, poate maknae, dar niciodata nu credeai ca liderul ar putea fi atat de timid si nevinovat. Apoi, deodata strecoara o bucata de hartie in buzunarul tau dupa care incheie sarutul. Te uitai la el confuza, ai facut ceva gresi? Deodata usa se deschise si aparu Minho si spune '' baieti, nu v-am trimis acolo ca sa aveti o conversatie placuta, serios, ce esec pentru voi doi''. Amandoi ati iesit tinandu-va de mana si va-ti asezat unul langa altul, apoi deodata ti-ai amintit de biletelui de la Onew din buzunar, il scoti si il citesti:
''Eu chiar te plac mult, ce zici sa avem o intalnire adevarata in seara asta? suna-ma: 14659870045
- Onew ^ ^

Negru ( Key )
Ai scos u hartie neagra si te-ai uitat la Key care venea spre tine. Odata ce amandoi ati intrat in dulap si usa era inchisa, Key te-a lipit de perete si a inceput sa te sarute cu foc. Ai incercat sa-l impingi usor in piept, dar odata ce ai simtit aroma lui, l-ai tras mai aproape de tine. Atunci cand corpurile voastre erau apropiate, parand a fi unul, Jonghyun deschide usa si incepe sa rada vazandu-va. Amandoi ati iesit din dulap, Key tinandu-te aproape de el si asa a-ti stat tooaata ziua.

Verde ( Taemin )
Te uitai la hartia verde simtind cum ti se face rau. Ai numai 17 ani si nu ai avut inca primul sarut, ce s-ar fi intamplat daca era Jonghyun? Incepi sa intri in panica, nu varsta de deranja, ci faptul ca aveai sa saruti pentru prima oara un pop star international, gandul acesta te ingrozea. Te uiti la fata de copilas al lui Taemin care aluneca spre tine ca şi cum el era creatura cea mai graţioasă din lume. Inima ta incepe sa bata cu putere stiind ca aveai sa imparti primul sarut cu cineva apropriat de varsta ta. Ati intrat in dulap unde era intuneric si ai auzit cum usa se inchise, te uitai la fata lui Taemin care isi muta bretonul din ochi lui, apoi cu o mana muta si bretonul tau din ochii tai. El iti mangaie usor fata apoi te saruta usor cu buzele lui catifelate. Ai zambit automat la sarutul inocent dar totusi pasional si faptul ca sarutai cel mai dragut baiat din Coreea. Apoi Key deschide usa si zice ''Awww uita-te la maknae al nostru cum se maturizeaza''. Asa cum a mai facut l-a ignorat si a inchis usa pentru a mai prelungi minunatul moment.

Sper ca va placut ^^ ( Ce n-as da sa fie adevarat 8-> )
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Data de inscriere : 2010-12-11
Varsta : 28
Localizare : Pn

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Dec 22, 2010 6:42 am

Albastru` ❤ Jonghyun ❤ 8->

Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Dec 22, 2010 8:54 am

Rosu, Minho O.o"
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

Data de inscriere : 2010-12-29
Localizare : Resitzaaa

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 8:09 am

Negru...Key..pfoaii!!!Macar nu am trisat!:)))
Back to top Go down
http://ukiss-romania.forumz.ro/forum.ro
I`m Lucifer <3
Maknae
Maknae
I`m Lucifer <3

Data de inscriere : 2010-12-11
Localizare : Pn

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Dec 29, 2010 12:34 pm

Nici eu n`am trisat love love love
Back to top Go down
Park Karen
New Star
New Star
Park Karen

Data de inscriere : 2011-01-04
Localizare : Romania, Galati

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeThu Jan 06, 2011 1:32 am

omg omg omg:|:|
Nu il credeam in stare pe Key de asa :))
Si fara sa trisez: Negru love love
Back to top Go down
http://romaniahuh-4minute.forumgratuit.ro/
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Jan 07, 2011 10:23 am

Cele care au facut testul, au citit si celelalte? hahaha ... Doamne, eu nu-l credeam in stare de asa ceva pe Minho...
Back to top Go down
Park Karen
New Star
New Star
Park Karen

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Jan 07, 2011 10:32 am

omg omg omg surprised Minho asa ceva hahaha imposibil
big grin Distractie placuta fetelor big hug
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Jan 07, 2011 10:50 am

Ce nas fi dat sa-mi pice Onew...asa de sensibil :X:X woaiii ...asta ar fi tipul meu perfect de baiat!!:X:XMinho shi Key cei mai evil evil !Bad Boys!!

Back to top Go down
Park Karen
New Star
New Star
Park Karen

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSat Jan 08, 2011 9:36 am

Daaa laugh chiar nu'i credeam in stare de asa ceva laugh
Oricum Key really?
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeMon Jan 10, 2011 2:44 am

♥♪♪•Ϋa§ my♪•º wrote:
Ce nas fi dat sa-mi pice Onew...asa de sensibil :X:X woaiii ...asta ar fi tipul meu perfect de baiat!!:X:XMinho shi Key cei mai evil evil !Bad Boys!!

Onew e baiatul perfect, asa romantic, amuzant, clumsy, il adoor love it love it love it love it love it .. dupa rosu, culoarea mea favorita este mov, deci :-"... love it love it love it love it love it
Back to top Go down
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
Leader No.2
Leader No.2
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeMon Jan 10, 2011 2:56 am

Yun Hee ai dreptate in privintza lui Onew:X:XDar shi Jonghyun e Superr Cutee!:)Al meu pana la urma ramane Minho!!:)))) evil laugh evil laugh Yumi
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeTue Jan 11, 2011 12:58 am

Nu-l pot crede in stare pe Minho de asa ceva laugh ... Key, sa zicem ca ar face asta :-" laugh ... mie imi ramane Onew tongue love it
Back to top Go down
Park Karen
New Star
New Star
Park Karen

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Jan 12, 2011 8:21 am

Waaa surprised laugh chiar crezi ca Key ar face asta??? hahaha
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Jan 12, 2011 9:25 am

Pai, da ... adica, dupa cate am vazut cu el, chiar l-as crede in stare hahaha
Back to top Go down
Aiko
New Star
New Star
Aiko

Data de inscriere : 2010-12-25

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeWed Jan 12, 2011 8:44 pm

eu am ales verde dancing

dar..la MinHoo .. e uuuu` si eu l`as crede in stare :D
vaaa cute baii sunt mirifice hahaha) aah
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeThu Jan 13, 2011 6:58 am

De ce crezi ca Minho ar face asta? /:) ... eu una nu pot deloc sa cred ca ar putea face asta hahaha ... tu si cu Taemin smug ooo... chiar va-ti potrivi love it
Back to top Go down
mBlaq_generation
New Star
New Star
mBlaq_generation

Data de inscriere : 2011-04-02
Varsta : 29
Localizare : Slatina

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSat Apr 02, 2011 4:21 am

Cul mea pref e violet decii MI-A PICAT ONEW!!! omg ce sqmp a fost !!
Deci jur nu am trisat dancing dancing dancing hopa hopa love it
love it love it love it love it love it

MI-A PLACUT MULTT!!!
7 minutes in heaven- SHINee edition 100607
Back to top Go down
bb05
Flaming Charisma
Flaming Charisma
bb05

Data de inscriere : 2011-05-09
Localizare : Bucuresti

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeMon May 09, 2011 12:40 pm

aasta e ciudaaat taemin laugh unde estii dubul meeeu laugh
Back to top Go down
Box of Cherries
New Star
New Star
Box of Cherries

Data de inscriere : 2011-07-24
Varsta : 29

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Jul 29, 2011 9:59 am

Rosu-Minho
Olala my flaming charisma O.O
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Localizare : Tulcea

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Jul 29, 2011 9:58 pm

Taemin - primul sarut - taemin - primul sarut - taemin - sarut in dulap - sarut in dulap genial - key da peste peste noi hmm? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha God laugh hahaha Waa what le'am citit dupa pe celelalte,,, god.. geniale kyaa
Back to top Go down
Tudo-Ry
Designer
Designer
Tudo-Ry

Data de inscriere : 2011-06-16
Varsta : 27
Localizare : Tulcea

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeSat Jul 30, 2011 5:05 am

14659870045 tell me baby kyaa
Violet -Onew
<< o conversatie placuta >> da sigur... ! "conversatii "de genu sa tot ai cu tipi draguti ca Onew love it

Waaa Key si Minho sunt niste baieti"speciali" saranghae Genial!
Back to top Go down
Daya^^
Leader No.2
Leader No.2
Daya^^

Data de inscriere : 2011-07-17
Varsta : 26

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeTue Aug 09, 2011 12:58 am

Sincer albastru dar cu greu am ales deoarece sunt culorile mele preferate hahaha
Back to top Go down
Liana
New Star
New Star
Liana

Data de inscriere : 2011-08-08

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeThu Aug 11, 2011 4:39 am

rosu->minho
Quote :
Fiind la fel de nerabdator ca tine, iti da mainile deoparte si isi rupe camasa cu usurinta.
surprised da'ce salbatic este nu gluma hahaha hahaha hahaha
dulapul surprised ....ash macar daca alegea si el alt loc...totusi laugh hahaha
Quote :
Taemin facu o fata dezgustata si inchise usa spunand ''terminati ce a-ti inceput''.
ce sarcastic a fost aici taemy hahaha:)))
te face sa iti piara tot cheful :">: hahaha hahaha
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitimeFri Aug 12, 2011 8:19 am

hahaha
exact laugh
dar chiar cu Minho ai nimerit smug
ce salbatic este aici hahaha
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: 7 minutes in heaven- SHINee edition   7 minutes in heaven- SHINee edition Icon_minitime

Back to top Go down

7 minutes in heaven- SHINee edition
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» SHINee Onew solo - Nessun Dorma SHINee 1st Concert in Seoul
» [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World
» Shinee - Hello