Shinee Romanian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shinee Romanian Forum

SHINee World Romania

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  
Similar topics
Latest topics
» Haideti sa mancam 10 000 de kg de orez
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:21 pm by Moshi

» Play ... Next
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:20 pm by Moshi

» Ce melodie asculti?
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 28, 2011 11:17 pm by Moshi

» Da o nota semnaturii
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:44 am by Moshi

» Ranguri
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:42 am by Moshi

» Conversatie din 5 cuvinte
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Oct 16, 2011 4:36 am by Moshi

» Blestemul - By Me ^^
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 10:22 pm by Moshi

»  Hey ^.^
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSat Oct 08, 2011 9:58 pm by Moshi

» Ce faci acum ?
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Oct 07, 2011 8:04 pm by Moshi

free counters
Free counters

ShoutMix chat widget
Parteneri K-pop
”KPOP
SHINeeWorldRo
One Direction Romania
VIP Romania

Forever Junyoung * The 1st fanbase Romania
Children OF Empire * The 1st fanbase Romania
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 2m82q9h
Primadonna Romania
Asian Music Romania
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 3bbba20198704d6011c4e3589d505918
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Anigif1
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Yo15510
4minute romania
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Ukiss

M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 0dd21311
https://2img.net/h/i543.photobucket.com/albums/gg473/yry_2009/anigif.gif
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Anigif M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Anigif-1
Free SOUTH KOREA MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Photobucket
Other Afilities
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Untitled-1-2

M-am intalnit cu Shinee :)

Go down 
+3
♥♪♪•Ϋa§ my♪•º
bb05
lsis
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
lsis
New Star
New Star
lsis

Data de inscriere : 2011-05-05
Varsta : 41
Localizare : Pitesti

M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Empty
PostSubject: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeThu Jun 09, 2011 9:43 pm

First topic message reminder :

Ieri mis-a intamplat un lucru extraordinar. Am cumparat bilet concertul Sm din Paris si am venit cu 3 zile inainte de concert ca sa vizitez un pic si orasul. Si ghiciti ce? In Jardin de Tuillerie sau cum i-o zice, m-am intalnit nas in nas cu Shinee. Stiti k n-am mai putu sa mai reactionez si am rugat un prieten sa le faca poze. Asa k, am pooozeee !!! Le postez cand ajung acasa k aici nu am cablu sa descarc. Vroiam sa impart cu voi bucuria de a-i fi intalnit cu Shinee :)
Back to top Go down

AuthorMessage
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

Data de inscriere : 2010-11-06
Varsta : 31
Localizare : Undeva pe Marte

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 19, 2011 9:52 pm

cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute NU POT SA CRED XD dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing pur si simplu este genial cute nu degeaba il plac pe Onew dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing iar faptul ca vrei sa mergi la Dansez pentru Tine, DU-TEEEEEEEEEEEEEEEEEE TE VOM SUSTINE!!!!!! ITI VOM FACE GALERIE XD dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

Iti multumesc ca ne-ai povestit totul cute nici nu stii cat de fericite, cel putin eu una sunt extra fericita ca te-am cunocut cute cute cute cute dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing SARANGHAEYO ~ sarang sarang sarang sarang sarang sarang sarang sarang ESTI CEA MAI TARE saranghae saranghae saranghae saranghae
Back to top Go down
https://shineeworldromania.forumgratuit.ro
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Varsta : 28
Localizare : Tulcea

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 19, 2011 10:47 pm

Multumesc mult mult ca ne'ai povestit totul waaaa !!! Poate vom avea si noi norocul candva heaven Ahh !! Ce frumos ar fi ! Poate la viitorul lor concert vom ajunge si noi ! sarang Acum ma simt de parca eu i'am intalnit saranghae saranghae saranghae saranghae
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 20, 2011 4:10 am

Fetelor , javascript:emoticonp('really?')ma faceti sa ma simt bine! really? Sper ca de acum incolo sa fim mai apropiate...nu, de fapt sper ca toti fanii din Romania sa fim uniti pentru a inchega o comunitate si poate pentru a fi o familie, ca vorba aia, avem un punct comun de la care sa plecam. Va pup!
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 20, 2011 7:53 pm

Ai spus ca ai mers si la concert, nu? xD
Cum a fost? cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cute cum s-au descurcat? cum este sa-i asculti live? xD
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 21, 2011 9:38 am

Cred ca m-am ciupit de cateva ori ca sa ma conving ca eram acolo. Toti danseaza cum se vede in videoclip si mi-a placut ca sunt aproape de public. Mi-a placut foarte mult ca publicul, oamenii care au venit la concert au fost extrem de civilizati si nu i-au impins, nu s-au imbulzit. Concertul a inceput pe la 7 si s-a terminat pe la 11. Nu am filmat aproape nimic pentru ca toti ceilalti filmau si m-am gandit ca iau filmarile de la ei. Am sa caut filmari de la concert si postez linkuri. Heelchul s-a costumat in Lady Gaga si avea niste ciorapi de plasa simpatici rau si Eunhyuk cu Shindong si Lee Teuk s-au imbracat in rochii si au dansat pe melodia Single Ladies-Beyonce. Ne-au ridicat pe toti in picioare, n-aveai cum sa nu te amuzi si sa nu-i aplauzi. Fiecare formatie s-a prezentat si fiecare mebru in parte s-a prezentat. Lee Teuk parca a zis la un moment dat ca data viitoare cand mai organizam flashmob, vine si el sa ne incurajeze. Frumos! Am vazut filmari si de la primul concert dar parca erau un pic mai stresati. La noi au fost super relaxati si stiau deja ca suntem fani. Shinee incendiari si in urma concertului parca imi place mai mult Ready or Not. Luai foc cand vedeai cata energie au pe scena. La un moment dat, Onew a aparut singur pe scena si a cantat o melodie de opera. Mi s-a ridicat parul pe mine, parca aungea la tine. Nu stiu, la faza asta chiar am ramas cu gura cascata. Totul a fost frumos, concertul a fost concert, a fost super. Iara o faza simpatica a fost cand au intrat TVXQ si au coborat de sus cu niste corzi. Toata lumea era atenta sus la ei in shimb m-am uitat pe scena. Pe scena era un decor de carton si mai era un pic de spatiu prin spate, probabil pentru staff. Ceea ce a fost funny, a fost ca in timp ce toata lumea se uita in sus, Shinee ai nostrii topaiau ca sa vada si ei un pic. Mai aparea cate-o fata ba de Taemin, ba Onew parca. Nu stiu exact dar a fost funny rau! Si ce m-a impresionat foarte mult a fost ca la final au iesit cu totii pe scena si ne-au multumit ca am venit la concert si ca suntem fani. Faza e ca sala a inceput sa strige Sarangheyo si au fost foarte uimiti si impresionati cand tot publicul a inceput sa le strige va iubim in limba. Lee Teuk a zis ca daca o tinem asa nu poate sa plece de pe scena. Sunt multe de povestit. Mai postez linkuri si va mai povestesc pe masura ce-mi aduc aminte. De inceput, uitati melodia cantata de Onew:

https://www.youtube.com/watch?v=UHr2TfgvdvM&feature=related

Si-acum ma trec fiori. E incredibil! E Onew !
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 21, 2011 9:46 am

Woooaaaauuuuu
Nu-mi vine sa cred ca l-ai ascultat pe Onew cantand Nessun Dorma sarang sarang sarang sarang sarang sarang sarang sarang sarang de fiecare data cand o ascult mi se face pielea de gaina xD este melodia mea favorita xD [din muzica clasica desigur] o ador nu numai din cauza ca o canta el, o stiam inca de dinainte xD ma surprins enorm cand l-am auzit cantand melodia asta xD ce-i drept, n-are vocea antrenata pentru muzica clasica dar este incredibil ca o poate canta xD
astept sa ne povestesti mai multe
heaven saranghae saranghae saranghae saranghae saranghae saranghae goodboy
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 27, 2011 11:15 pm

Scuze pentru double posting ><
Am promis lui Isis ca am sa pun pozele care le-a facut si asa am sa fac, deci, cele care n-au vazut inca pozele, pot sa le vada acuma ^^:

M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 IMG_0727
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 IMG_0726
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 IMG_0725
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 IMG_0724
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3428
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3427
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3426
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3425
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3424
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3423
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3422
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3421
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3420
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3419
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3418
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3417
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3416
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3415
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3413
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3412
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3411
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3410
M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 DSCN3409

Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 28, 2011 5:59 am

Hei, multumesc mult, eu n-am reusit!
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeWed Jun 29, 2011 6:43 am

Cheonmaneyo xD
Cu placere ^^
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 05, 2011 8:50 am

Un update pentru cei care vor sa vada concertul din Franta.

https://www.youtube.com/watch?v=ipei9BvgI-E&feature=related
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSat Aug 06, 2011 4:14 am

iar acuma ma uitam la SM Town Live in Paris xD
gomapseunida xD
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSat Aug 13, 2011 10:07 am

cu placere
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeThu Aug 18, 2011 5:56 am

deci
ce ai mai putea sa ne povestesti? xD
sunt sigura ca dupa ce nebunie era acolo
a fost ditamai distractia xD
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeThu Aug 18, 2011 8:26 am

a fost, si a fost frumos pentru ca atmosfera era geniala. Fara certuri, fara orgolii faraal meu sau al tau. Si sa fii intr-un loc unde sunt atatia fani kpop, stransi din toata Europa, unde toata lumea discuta cam despre aceleasi lucruri mi s-a parut minunat. Dar atmosfera a fost geniala. Eu tin una si buna. La final, pentru toata atmosfera pe care am creat-o noi fanii, la unii dintre ei le venea sa planga. Se vedea ca au nodul in gat si LeeTeuk de la Super Junior (sper ca i-am scris corect numele) a zis la un moment dat ca nu-i vine sa plece de pe scena. A fost de vis. As vrea sa merg si la urmatorul :)
Back to top Go down
Iu_l ^ ^
New Star
New Star
Iu_l ^ ^

Data de inscriere : 2011-06-18
Varsta : 28
Localizare : Tulcea

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 19, 2011 10:07 am

Ahh<3 cred ca a fost superb sa fiti toti acolo !
Sper ca la urmatorul concert sa apar si eu acolo heaven
Iti multumesc mult mult ca ne'ai povestit ! <3
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSat Aug 20, 2011 7:25 pm

Ca sa merg la concertul asta m-am cam imprumutat si mai am de platit pana in noiembrie, dar credeti-ma ca a meritat fiecare banut. La urmatorul concert merg sigur, chiar daca va trebui sa procedez la fel!
Back to top Go down
YunHee^^최윤희
Leader No.1
Leader No.1
YunHee^^최윤희

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Aug 21, 2011 8:44 am

cam cat te-a costat? in total? thinking
nu stiu de ce, dar am obiceiul de a calcula totul, cati bani cheltuiesc, cati trebuie sa am la mine, etc... si vreau sa stiu cu aproximatie in caz ca se mai face un concert si poate o da Domnul sa reusesc sa merg si eu thinking
Back to top Go down
lsis
New Star
New Star
lsis

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitimeSun Aug 21, 2011 9:08 am

ma nu pot sa-ti fac un calcul pt ca eu am stat la cineva si deci nu am platit cazare. Pot sa-ti spun ca biletul dus-intors a fost la 160 euro la low cost si biletul a fost in jur de 115 euro. Apoi au mai fost si incidente pt ca nu am stiut traseul corect si am cheltuit bani pe taxi pana la sala de concert, inapoi, s.a.m.d. Coste ceva....eu am imprumutat cam 400 euro si i-am cheltuit pe toti. Dar am stat si aproape 5 zile in Paris, asa k nu stiu ce sa-ti zic. Vedem la concert k mai sunt vouchere pe Groupon sau Fundeal si prindem un pachet mai ieftin. Vedem la anul :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: M-am intalnit cu Shinee :)   M-am intalnit cu Shinee :) - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

M-am intalnit cu Shinee :)
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» SHINee Onew solo - Nessun Dorma SHINee 1st Concert in Seoul
» [IMPORTANT!!!] SHINee World +Contemporary SHINee = Contemporary SHINee World
» Shinee - Hello