Author | Message |
---|
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sun Jun 19, 2011 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Iu_l ^ ^ New Star
Mesaje : 174 Data de inscriere : 2011-06-18 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sun Jun 19, 2011 10:47 pm | |
| | |
|
| |
lsis New Star
Mesaje : 34 Data de inscriere : 2011-05-05 Varsta : 41 Localizare : Pitesti
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Mon Jun 20, 2011 4:10 am | |
| Fetelor , javascript:emoticonp(' ')ma faceti sa ma simt bine! Sper ca de acum incolo sa fim mai apropiate...nu, de fapt sper ca toti fanii din Romania sa fim uniti pentru a inchega o comunitate si poate pentru a fi o familie, ca vorba aia, avem un punct comun de la care sa plecam. Va pup! | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
Mesaje : 2751 Data de inscriere : 2010-11-06 Varsta : 31 Localizare : Undeva pe Marte
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Mon Jun 20, 2011 7:53 pm | |
| | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Tue Jun 21, 2011 9:38 am | |
| Cred ca m-am ciupit de cateva ori ca sa ma conving ca eram acolo. Toti danseaza cum se vede in videoclip si mi-a placut ca sunt aproape de public. Mi-a placut foarte mult ca publicul, oamenii care au venit la concert au fost extrem de civilizati si nu i-au impins, nu s-au imbulzit. Concertul a inceput pe la 7 si s-a terminat pe la 11. Nu am filmat aproape nimic pentru ca toti ceilalti filmau si m-am gandit ca iau filmarile de la ei. Am sa caut filmari de la concert si postez linkuri. Heelchul s-a costumat in Lady Gaga si avea niste ciorapi de plasa simpatici rau si Eunhyuk cu Shindong si Lee Teuk s-au imbracat in rochii si au dansat pe melodia Single Ladies-Beyonce. Ne-au ridicat pe toti in picioare, n-aveai cum sa nu te amuzi si sa nu-i aplauzi. Fiecare formatie s-a prezentat si fiecare mebru in parte s-a prezentat. Lee Teuk parca a zis la un moment dat ca data viitoare cand mai organizam flashmob, vine si el sa ne incurajeze. Frumos! Am vazut filmari si de la primul concert dar parca erau un pic mai stresati. La noi au fost super relaxati si stiau deja ca suntem fani. Shinee incendiari si in urma concertului parca imi place mai mult Ready or Not. Luai foc cand vedeai cata energie au pe scena. La un moment dat, Onew a aparut singur pe scena si a cantat o melodie de opera. Mi s-a ridicat parul pe mine, parca aungea la tine. Nu stiu, la faza asta chiar am ramas cu gura cascata. Totul a fost frumos, concertul a fost concert, a fost super. Iara o faza simpatica a fost cand au intrat TVXQ si au coborat de sus cu niste corzi. Toata lumea era atenta sus la ei in shimb m-am uitat pe scena. Pe scena era un decor de carton si mai era un pic de spatiu prin spate, probabil pentru staff. Ceea ce a fost funny, a fost ca in timp ce toata lumea se uita in sus, Shinee ai nostrii topaiau ca sa vada si ei un pic. Mai aparea cate-o fata ba de Taemin, ba Onew parca. Nu stiu exact dar a fost funny rau! Si ce m-a impresionat foarte mult a fost ca la final au iesit cu totii pe scena si ne-au multumit ca am venit la concert si ca suntem fani. Faza e ca sala a inceput sa strige Sarangheyo si au fost foarte uimiti si impresionati cand tot publicul a inceput sa le strige va iubim in limba. Lee Teuk a zis ca daca o tinem asa nu poate sa plece de pe scena. Sunt multe de povestit. Mai postez linkuri si va mai povestesc pe masura ce-mi aduc aminte. De inceput, uitati melodia cantata de Onew: https://www.youtube.com/watch?v=UHr2TfgvdvM&feature=relatedSi-acum ma trec fiori. E incredibil! E Onew ! | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Tue Jun 21, 2011 9:46 am | |
| | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Mon Jun 27, 2011 11:15 pm | |
| | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Tue Jun 28, 2011 5:59 am | |
| Hei, multumesc mult, eu n-am reusit! | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Wed Jun 29, 2011 6:43 am | |
| Cheonmaneyo xD Cu placere ^^ | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Fri Aug 05, 2011 8:50 am | |
| | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sat Aug 06, 2011 4:14 am | |
| iar acuma ma uitam la SM Town Live in Paris xD gomapseunida xD | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sat Aug 13, 2011 10:07 am | |
| | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Thu Aug 18, 2011 5:56 am | |
| deci ce ai mai putea sa ne povestesti? xD sunt sigura ca dupa ce nebunie era acolo a fost ditamai distractia xD | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Thu Aug 18, 2011 8:26 am | |
| a fost, si a fost frumos pentru ca atmosfera era geniala. Fara certuri, fara orgolii faraal meu sau al tau. Si sa fii intr-un loc unde sunt atatia fani kpop, stransi din toata Europa, unde toata lumea discuta cam despre aceleasi lucruri mi s-a parut minunat. Dar atmosfera a fost geniala. Eu tin una si buna. La final, pentru toata atmosfera pe care am creat-o noi fanii, la unii dintre ei le venea sa planga. Se vedea ca au nodul in gat si LeeTeuk de la Super Junior (sper ca i-am scris corect numele) a zis la un moment dat ca nu-i vine sa plece de pe scena. A fost de vis. As vrea sa merg si la urmatorul :) | |
|
| |
Iu_l ^ ^ New Star
Mesaje : 174 Data de inscriere : 2011-06-18 Varsta : 28 Localizare : Tulcea
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Fri Aug 19, 2011 10:07 am | |
| Ahh<3 cred ca a fost superb sa fiti toti acolo ! Sper ca la urmatorul concert sa apar si eu acolo Iti multumesc mult mult ca ne'ai povestit ! <3 | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sat Aug 20, 2011 7:25 pm | |
| Ca sa merg la concertul asta m-am cam imprumutat si mai am de platit pana in noiembrie, dar credeti-ma ca a meritat fiecare banut. La urmatorul concert merg sigur, chiar daca va trebui sa procedez la fel! | |
|
| |
YunHee^^최윤희 Leader No.1
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sun Aug 21, 2011 8:44 am | |
| cam cat te-a costat? in total? nu stiu de ce, dar am obiceiul de a calcula totul, cati bani cheltuiesc, cati trebuie sa am la mine, etc... si vreau sa stiu cu aproximatie in caz ca se mai face un concert si poate o da Domnul sa reusesc sa merg si eu | |
|
| |
lsis New Star
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) Sun Aug 21, 2011 9:08 am | |
| ma nu pot sa-ti fac un calcul pt ca eu am stat la cineva si deci nu am platit cazare. Pot sa-ti spun ca biletul dus-intors a fost la 160 euro la low cost si biletul a fost in jur de 115 euro. Apoi au mai fost si incidente pt ca nu am stiut traseul corect si am cheltuit bani pe taxi pana la sala de concert, inapoi, s.a.m.d. Coste ceva....eu am imprumutat cam 400 euro si i-am cheltuit pe toti. Dar am stat si aproape 5 zile in Paris, asa k nu stiu ce sa-ti zic. Vedem la concert k mai sunt vouchere pe Groupon sau Fundeal si prindem un pachet mai ieftin. Vedem la anul :) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: M-am intalnit cu Shinee :) | |
| |
|
| |
| M-am intalnit cu Shinee :) | |
|