SHINee incheie cu succes concertul din Taiwan Baietii din SHINee au avut concertul ShineeWorld pe data de 16 iulie in Taipei Arena .Desi fanmeeting’ul din Taiwan a avut loc nu cu mult timp in urma , 10 mii de bilete s-au vandut in numai cateva minute .
Ei au sosit cu o zi inainte de concert si au fost intampinati la aeroport de 500 de fani pentru a le arata spriji nu lor . Membrii au zambit si au facut cu mana fanilor , draguti ca de obicei .
Deschiderea concertului a avut loc cu melodia ‘The Shinee World’ , iar in total au cantat 30 de melodii.Performanta lor energetica a zguduit acoperisul si pe cei 11.000 de fani prezenti .
Jonghyun a spus : „Am avut aceeasi performanta ca in Seul si Paris , a fost infricosator la inceput , cand am zburat , pentru ca trebuit sa acoperim un loc mare , dar acum intradevar ne bucuram ! „
Membrii Shinee s-au inaltat cu ajutor cablurilor in timp ce cantau melodia ‘ A.Mi.Go’.
In mijlocul spectacolului Jonghyun s-a accidentat cazand de pe scena , dar s-a ridicat si si-a revenit imediat . Slava Domnului , a fost bine !
Fiecare membru a acordat , de asemenea , cate o interpretatie solo.Spre finalul concertului , pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Taemin , fanii i-au cantat ”La multi ani” in chineza , engleza si coreeana . A fost un moment emotionant si dulce .
Sursa: Soompi
Traducatori:JoonYi
Tudo-Ry